Bir Sonraki Call of Duty Oyunu, Vietnam Savaşını Konu Alacak

0
0
0
0
0
Sanırız Activision sonunda gözünü açtı ve oyuncuların tam olarak ne istediğini görmeye başladı.

Kısa bir süre sonra yeni oyunu Infinite Warfare ve yenilenmiş Modern Warfare ile raflardaki yerini almaya hazırlanan Call of Duty serisinin yayımcısı Activision, muhtemelen biraz endişeli olabilir. Zira Infinite Warfare pek sevilmedi.

Birde üstüne serinin en büyük rakibi Battlefield'ın yeni oyunu ile adeta patlama yapması, CoD'un epey bir geri planda kalmasına sebep oldu. Ancak Activision, önümüzdeki yıl yeni CoD oyunu ile bunu telafi etmek istiyor.,

Hatırlayanınız olur mu bilemiyoruz ancak; 2014 yılında CoD: Advanced Warfare'in geliştirici firması Sledgehammer,  ilk olarak CoD: Fog of War adlı bir oyun ile gündeme gelmiş, sonrasında ise oyun iptal edilerek Advanced Warfare'e dönüştürülmüştü.

İşe o oyun (Fog of War), Sledgehammer'dan Michael Condrey'in dediğine göre ''Vietnam Savaşını konu alan ve Uncharted'ın oynanışı tarzında bir Call of Duty deneyimi sunan bir oyun'' idi. Tabi bu oyun hayata geçmeden yerini Advanced Warfare'e bıraktı. Ancak söylentilere göre Activision, bir sonraki CoD oyunu için bir kez daha Vietnam Savaşını gündeme alabilir.

Aslında bu durum söylentiden ziyade biraz da Michael Condrey'in sözlerinden yola çıkılarak gelişmiş. Fog of War ile oldukça farklı bir deneyim sunmayı amaçladıklarını belirten Condrey, ''öyle bir oyundan tamamen vazgeçtik diyemeyiz. Muhtemelen o oyun sürekli planlarımız dahilinde olacak'' açıklamasında bulunmuş.

Epey bir bilim-kurguya bağlayan Infinite Warfare'in yerden yere vurulmasının ardından Birinci Dünya Savaşı'nı konu edinerek zirve yapan Battlefield 1'in popülaritesi, Activision'ı tekrardan eski Call of Duty kafasına döndürebilir. Bu bağlamda da söylentilerin doğru çıkma olasılığı epey yüksek.

Kaynak : http://screenrant.com/call-of-duty-vietnam-era-rumor/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0