Bir Tasarımcıya Ait Olan Muhteşem iPhone 8 Konsepti

3
0
0
0
0
Söz konusu Apple’ın ürünleri olunca, tasarımcıların hayal güçleri ile birlikte ortaya çok güzel konseptlerin çıkması aşikardır.

Apple’ın her yıl kullanıcılarına sunduğu tasarımsal değişiklikler sonucu, bir sonraki çıkartacağı yeni ürünü oldukça merak konusu olabiliyor. Sadece kullanıcılarında değil, aynı zamanda tasarımcıların da oldukça ilgi kaynağı olan ürünler, onlara birer ilham kaynağı olup kendi yaratıcılıklarını katmalarını sağladığı gibi ortaya çok güzel konseptler de çıkartabiliyorlar. 



Kimi zaman tasarımcılar tarafından ortaya çıkartılan konseptleri gördüğümüz de, bir sonraki Apple ürününün de öyle olmasını dilediğimiz gibi ortaya atılan bir çok yalan haberlerden dolayı bu tip konseptlere inanabiliyoruz. Apple'ın yeni iPhone 7'sinden sonra iPhone 8'de büyük tasarımsal değişiklikler yapacağına dair, bir patent haberimizde de sizlere belirtmiştik. 



Ancak her ne kadar da tasarımcı bir hayran tarafından ortaya çıkartılmış bir model olsada, çok beğendiğimizi söylememiz gerekiyor. Bu muhteşem tasarımı izlemek için hemen aşağıda bulunan videodan izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://mac.softpedia.com/blog/iphone-8-concept-imagines-4mm-thin-body-oled-display-video-509837.shtml
3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0