Bir Türk Mühendis, Havalimanlarındaki Ücretsiz Wi-Fi Şifrelerini Yayınladı!

0
0
0
0
0
Anıl Polat ismindeki bir mühendis, yurt dışına seyahat eden yolcuların internete ücretsiz olarak bağlanması için havalimanlarındaki Wi-Fi şifrelerini yayınladı.

Yurt dışına seyahat eden yolcular için en büyük dertlerden bir tanesi ücretsiz internet erişimidir. Özellikle yabancı bir ülkeye gidildiğinde, mevcut operatöre ait internetin birkaç dakika kullanıldığı zamanlarda dahi inanılmaz faturalarla karşılaşıldığına birçok kez şahit olmuştuk. Bu sebeple havalimanlarındaki ücretsiz Wi-Fi’lar, yolcular için tam bir hayat kurtarıcı rolü üstlenebiliyorlar. Anıl Polat isimli mühendis, bu anlamda herkesin faydalanabileceği bir bilgiyi internette paylaştı.

Türkiye’den yalnızca Atatürk Havalimanı’nın yer aldığı listede (en kısa sürede diğer havalimanlarındaki şifreleri de bekliyoruz), dünya genelindeki havalimanlarında bulunan tüm ücretsiz Wi-Fi’lara ait şifreler yer alıyor. Eğer yurt dışına sık sık seyahat ediyorsanız -ki Atatürk Havalimanı’ndayken yurt içinde seyahat ettiğiniz sırada da işinize yarayacaktır- bu şifreler işinizi fazlasıyla görecektir. Yani bundan sonra Wi-Fi şifresinden faydalanmak için illa bir kahve içmek ya da bir şeyler atıştırmak zorunda değilsiniz :)

Aşağıda Atatürk Havalimanı’ndaki ücretsiz Wi-Fi’lara ait bağlantı ismi ve şifrelerini görebilirsiniz.

Toss Cafe: atahava2012
palmiyeturizm: phone-card
PrimeClass_Lounge: Lounge2015
"Eat&Go 500BG": istanbul4
BTA_Guest: STARWARS
eatandgo: istanbul1
eatandgo2: istanbul2

Yurt dışında bulunan havalimanlarındaki diğer tüm şifrelere ise şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0