Bir Turu 45 Yılda Tamamlanan RollerCoaster Tycoon Pisti (Video)

33
10
6
3
2
Getiğimiz yıl, RollerCoaster Tycoon oyuncusu Marcel Vos, gerçek hayatta 12 yılda tamamlanan bir parkur yapmıştı. Bu kabus gibi ‘eğlence’, bu yıl Vos tarafından daha da içinden çıkılmaz hale geldi.

Marcel Vos bir RollerCoaster Tycoon oyuncusu olarak biliniyor. Vos, geçtiğimiz yıl bitmek bilmeyen bir pist inşa etmişti. Bu pistte bir tam tur atmak tam 12 yıl sürüyordu. 

Vos, bu yıl korkunç parkurunu daha da geliştirerek rekorunu 45 yıla çıkardı. Yani oyun içerisinde bir yolcunun bu parkta bir tur atması için tam 45 yıl geçmesi gerekiyor. Bu artışı mümkün kılan ise yeni düzeltilen bir hata oldu. 

Normalde oyun içinde Roller Coaster bagonlarını geri geri göndermek mümkün olsa da bir hata yüzünden bu yöntem uzun pistte işe yaramıyordu. Yeni bir güncelleme ile bu hata giderildi. 

rollercoaster-tycoon-45-yıl

Bunun üzerine Vos, parkurun sonuna küçük bir tepe kurdu. Tepeye tırmanan vagon önce duruyor, sonra da geri geri hareket etmeye başlıyor. Burada önemli olan detay ise aracın hızı. Araç, geri geri hareket ederken hızı çok daha az oluyor. Bu nedenle de parkur tam 45 yıla çıkıyor. 

Oyun içindeyse tek bir tur tam 440 bin yıl sürüyor. Aşağıdaki videoda pist hakkındaki detayları görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/rollercoaster-tycoon/world-record
33
10
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
33
10
6
3
2