Bir Youtuber'ın BMX İle Gerçekleştirdiği Şahane Atlayış (Video)

10
9
3
2
1
Fransız YouTuber Maxime Roucheau, büyük uğraşlar sonucu oldukça başarılı bir GAP (uzun boşlukların üzerinden atlamak) gerçekleştirdi.

Ekstrem sporlar, son yıllarda oldukça yaygınlaştı ve BMX de bu sporlardan biri. Ekstrem sporcular, çoğumuzun kolay kolay cesaret edemeyeceği şeyler yapıyorlar ve zaman zaman sporcular için hezimetle sonuçlanan denemeler olsa da bolca emek sarf edildikten sonra ağzımızı açık bırakan manzaralar da ortaya çıkıyor.

Maxime Roucheau da ekstrem sporlarla ilgilenen ve pek çok videosu olan başarılı bir YouTuber. Son olarak da uzun denemeler sonrasında gerçekleştirdiği ve oldukça zor görünen atlayışıyla adından hayli söz ettirdi. Roucheau, önce atlayışı gerçekleştireceği alanda hazırlıklarını yaptı, deneme sürüşleri gerçekleştirdi ve sonucunda da kusursuz bir atlayış gerçekleştirdi.

İlk olarak hazırladığı tümseğin üzerinden boş bir sokağı aşan bir atlayış yapan Roucheau, sonrasında da aynı yerde bir arabanın üzerinden atlamayı başardı. Bu atlayışın hikayesini de YouTube hesabından paylaşan Roucheau'nun videosunu, meraklıları için aşağıya bırakıyoruz, iyi seyirler.

Kaynak : https://boingboing.net/2018/07/25/watch-this-car-towed-bmx-rider.html
10
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
9
3
2
1