Bir YouTuber, Köpeğini Kurtarmaya Çalışırken Köpek Balıklarına Yem Oluyordu (Video)

14
11
2
2
1
Hayvan dostunuzu kurtarmak için köpek balıklarının cirit attığı bir okyanusa atlar mıydınız? Okyanus tutkusuyla bilinen Avustralyalı film yapımcısı ve YouTuber Brodie Moss, tam olarak bunu yaparak, köpeği Stryda’nın hayatını kurtardı.

Video paylaşım platformu YouTube’da 1,1 milyon aboneli “YBS Youngbloods” adında bir kanala sahip olan Brodie Moss, okyanus ve nehirlerde yaşadığı av maceralarını takipçileriyle paylaşıyor. 

Geçtiğimiz gün bir soru cevap videosu yayınlayan Avustralyalı YouTuber, bugüne kadar suda yaşadığı en korkunç anın ne olduğu sorulduğu sorusuna karşılık, oldukça ürkütücü ve trajik bir hikaye anlattı.

Birkaç yıl önce köpeği Stryda'nın daha yavru olduğu zamanlarda mürettebatla dalış yaptıklarını söyleyen Moss, birdenbire köpek balıklarının davranışlarında bir gariplik fark ettiğini belirtti. 

köpek balıkları

“Köpek balıkları okyanusun dibinden hızla yükselerek etrafta dolaşmaya başladılar” diyen Moss, “Daha sonra teknedeki köpeğimin suya atladığını ve bana doğru yüzmeye başladığını fark ettim” dedi.

köpek

Videoda, Moss’un Stryda'yı hızlı bir şekilde kavradığı ve etraflarında dolaşan köpek balıklarını korkutmak için elindeki zıpkını onlara doğru tuttuğu görülüyor. Köpeğini alan ve onu tekrar tekneye götüren Avustralyalı YouTuber, birlikte daldığı ekibin de kendilerini korumak için büyük bir mücadele verdiğini söylüyor. Bunun, sudaki en korkunç anlarından birisi olduğunu ifade eden Moss, Stryda’nın o günden sonra bir daha suya atlamadığını belirtti. 

Moss'un köpeği Stryda'yı kurtardığı anlara dair görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz:

Kaynak : https://www.dailymail.co.uk/news/article-7620581/Australian-Youtuber-saves-dog-getting-eaten-shark-jumps-water.html
14
11
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
11
2
2
1