Bir YouTuber, Profesyonel UFC Dövüşçüsüne Meydan Okudu

100
14
7
3
3
Dünyaca ünlü YouTuber Logan Paul, KSI ile yaptığı dövüşten istediği tadı alamamış gibi duruyor. Paul, bir sonraki dövüşmek istediği kişinin Conor McGregor olduğunu belirtti.

Conor McGregor, tartışmasız UFC’deki en başarılı dövüşçülerden birisi. Sporcu kimliğinin yanı sıra gösterişli karakteriyle de dikkat çeken McGregor, birisiyle dövüşmek için her zaman tekliflere açık olmasıyla da biliniyor. Şimdi McGregor’a bir dövüş teklifi de dünyaca ünlü YouTuber Logan Paul’dan geldi.

Geçen yıl KSI ile yaptıkları dövüşün rövanşını 9 Kasım’da yapacak olan iki YouTuber bir basın toplantısına katıldı. Fight Hub TV ile bir röportaj gerçekleştiren Paul, KSI’yi çoktan yendiğini düşünüyor. Paul, bundan sonra kiminle dövüşmek istersiniz sorusuna ise dünya şampiyonu UFC dövüşçüsü McGregor cevabını verdi. Logan Paul ilk dövüşünü KSI’ye karşı yapmış olsa da, UFC yıldızını yenebileceğinden emin. Paul, geçtiğimiz günlerde gittiği barda yaşlı bir adamı yumruklayan McGregor’a gönderme yaparak “Onu bir güzel döveceğim çünkü o yaşlıları yumrukluyor” açıklamasını yaptı.

Logan Paul, UFC’de dövüşme planı için adımlarını atmaya başlamış gibi duruyor. Paul daha önce, UFC’ye olan saplantısını itiraf etmiş ve UFC’de dövüşmek istediğini belirtmişti. Paul’un menajeri ve dövüş organizatörü Eddie Hearn ise Paul’un dövüşme arzusunu bildiğini ve bu arzuyu gerçeğe dönüştürebileceğini açıkladı. Paul, menajerinin bu sözlerine ise oldukça şaşırdı ve destek gördüğü için mutlu olduğunu belirtti.

Paul: "Khabib hiçbir zaman yenilmeyecek"

Logan Paul, McGregor dışında UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Murmagomedov’dan da bahsetti. Paul’e göre Khabib hiçbir zaman yenilmeyecek bir dövüşçü. Paul, “Khabib’in insan olduğunu düşünmüyorum, nereden geldi bilmiyorum ama kesinlikle rakipsiz” açıklamasını yaptı.

Kaynak : https://www.independent.co.uk/sport/general/boxing/ksi-vs-logan-paul-rematch-fight-conor-mcgregor-ufc-mma-eddie-hearn-latest-news-a9106391.html
100
14
7
3
3
Emoji İle Tepki Ver
100
14
7
3
3