Birçoğu Yeni Yayınlanan, Haftanın En İyi 10 Android Oyunu

21
14
11
7
7
Birçoğu Yeni Yayınlanan, Haftanın En İyi 10 Android Oyunu
Telefonlarımızda sosyal medyada zaman geçirmek dışında en çok vaktimizi alan şeylerden biri oyun oynamak. Hal böyle olunca yeni oyun arayışlarımız da bitmek bilmiyor.

İşte yeni oyunlara yelken açmak isteyen Android kullanıcıları için birçoğu yeni yayınlanmış, birbirinden güzel oyunlar:

1. Fracter

Monokromatik temadaki bu muhteşem oyun, hem görüntüsüyle, hem de kusursuz oyun mekanikleriyle haftanın en gözde oyunlarından. Oyunda amacınız ışıkları geri getirebilmek. Bu amaçla pek çok puzzle ile boğuşuyor ve bölümleri tek tek geçiyorsunuz. Bunları yaparken de korkutucu yaratıklarla baş etmeniz de gerekiyor...

Fiyatı: 22.99 TL

2. The Walking Dead: Our World

Ünlü çizgi roman ve dizi olan The Walking Dead'in beklenen oyunu sonunda geldi. Serinin hayranlarından olun veya olmayın, zombilerle baş edeceğiniz bu oyun hayli heyecanlı zaman geçirmenizi sağlayacak. 

Fiyatı: Ücretsiz

3. Fighting Fantasy Legends Portal

Doyurucu bir hikaye ve uzun soluklu bir oyun maratonu isteyenlerdenseniz, üç farklı macera barındıran bu nefis oyun tam size göre.

Fiyatı: 22.99 TL

4. Portal Drop

Oyundaki amacınız sahip olduğunuz altıgen şeklindeki yapıyı, sağ ve solda bulunan portallara düşürebilmek. Bunun için de altıgeninizin üzerinde durduğu taşları doğru şekillerde kırmanız gerek.

Fiyatı: Ücretsiz

5. Dawn Break -Origin-

Çevrimdışı oynama özelliğiyle öne çıkan bu RPG, bu yönüyle ücretsiz olan diğer türdaşlarından ayrılarak öne çıkıyor.

Fiyatı: Ücretsiz

6. Outrace

Görünümüyle efsanevi Road Fighter oyununu andıran bu oyunda hem hızlı olmak, hem de olabildiğince fazla rakibi yol dışına itmek durumundasınız.

Fiyatı: Ücretsiz

7. Minion Wire

Küçük yapıları birbirlerine bağlayarak olabilecek en uzun hattı oluşturmaya çalıştığınız bu oyunda dikkat etmeniz gerekense, dönüp duran dikenlere dikkat etmek.

Fiyatı: Ücretsiz

8. Uncharted Ocean

Bu strateji oyununda amacınız dev bir filo inşa etmek ve denizleri keşfetmek. Bunu yaparken korsanlara dikkat etmeyi unutmayın!

Fiyatı: Ücretsiz

9. Space Wall

Oyunun amacı size verilen değişik şekillerdeki yapıları, tam ortasında belli bir şekle sahip deliği olan duvardan geçirebilmek. Eğer elinizdeki şekli size verilen zamanda duvardan geçecek şekilde ayarlayamazsanız, başarısız oluyorsunuz.

Fiyatı: Ücretsiz

10. Trade Island

Şehir kurma oyunu olan Trade Island'da ürünler üretip ticaret anlaşmaları yaparak adanızı büyütmeye çalışıyorsnuz. Adada yaşayan herkesin kendi bağımsız hayatları var ve tüm vatandaşlarınızın mutluluğundan sorumlusunuz. Oyundaki 24 saatlik döngüler gerçekçiliği hayli artırıyor.

Fiyatı: Ücretsiz

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/07/14/30-best-new-android-games-released-week-including-beta-pubg-mobile-fracter-star-ocean-anamnesis/
21
14
11
7
7
Emoji İle Tepki Ver
21
14
11
7
7