Bitmoji Uygulaması Snapchat İle Kullanılabilecek

0
0
0
0
0
Bitmoji uygulamasıyla oluşturduğunuz kendi emojilerinizi artık Snapchat içinde snap'lerinize ya da mesajlarınıza ekleyebileceksiniz.

Bir dönem Facebook uygulaması olarak binlerce kişinin aktif olarak kullandığı kendi emojilerinizi oluşturabildiğiniz ve hızla gelişerek yaygın bir mobil uygulama halini alan Bitmoji artık Snapchat'e entegre oluyor. İlk olarak web tabanlı kişiselleştirilmiş karikatürler oluşturmanıza imkan tanıyan Bitmoji'yi Snapchat'te kullanabileceksiniz.

Snapchat'in Bitmoji desteği sayesinde Bitmoji uygulaması üzerinden oluşturacağınız görselleri snap'lerinize tıpkı sticker'lar mantığıyla ekleyebilecek ya da Snapchat mesajlarınızda konuştuğunuz kişiye gönderebileceksiniz.

Böylelikle kullanıcılarına daha eğlenceli ve kişiselleştirilmiş görselleri snap'lere ekleme imkanı sunacak olan Snapchat, Bitmoji'yi tamamen kendi uygulaması içinde kullanabilir yapmayacak. Yani kullanıcıların bu özellikten faydalanmaları için Bitmoji uygulamasını indirmeleri ve kendi Snapchat hesaplarıyla bağlamaları gerekecek.

Snapchat'in Bitmoji desteğiyle ilgili yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0