Steam Fiyatı 19 TL Olan Oyun Ücretsiz Oldu

65
6
4
3
3
Steam'de 19 TL'lik fiyat etiketine sahip olan Black Desert Online, limitli sayıda kupon kodunu alabilen kullanıcılar için ücretsiz oldu. Oyunu alabilmek için yapmanız gereken tek şey rehberimizi takip etmek.

Webtekno takipçisi olun ya da olmayın, bir oyuncuysanız en sevdiğiniz haber türü, ücretsiz hâle gelen oyunları öğrenebildiğiniz haberlerdir. Biz de bunun farkında olarak sizlerle aslında ücretli olup kısa süreliğine ücretsiz dağıtılan oyunları paylaşıyoruz.

Bugünkü ücretsiz oyunumuz, Steam’de 19 TL’ye satın alabileceğiniz ‘Black Desert Online’ oyunu. Black Desert Online, Steam üzerinden ücretsiz hâle gelmedi ancak oyunun yapımcıları limitli sayıda kupon kodu dağıtıyor. Black Desert Mobile sitesine ulaştıktan sonra kodu almak için karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterli.

Black Desert Online'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler:

black desert online

Black Desert Online, Türkçe dil desteğiyle ayrı bir Türkiye sunucusu ile birlikte ülkemizde hizmet veriyor. Dolayısıyla oyunu rahatlıkla oynayabilir ve kolaylıkla çevre edinebilirsiniz. Gelin oyunu nasıl ücretsiz bir şekilde alabileceğinizi anlatalım:

  • Yukarıda verdiğimiz bağlantıya ya da bu bağlantıya tıklayarak Black Desert Mobile sitesine gidin.

black desert online bedava

  • Karşınıza çıkan formda e-posta adresinizi ve doğum tarihinizi doldurun.
  • 'Pre-Register' seçeneğine basın.,
  • Yönlendirildiğiniz sayfada en açılır pencerenin en alt kısmından istediğiniz platformu (Xbox, PlayStation veya PC) ve sunucuyu seçin.

black desert

  • 'Play' tuşuna basın ve karşınıza çıkan kodu bir yere kaydedin.
  • Kupon kodunu kullanmak için kendinize bir hesap oluşturun. Site içerisindeki ‘Kaydol’ seçeneğine tıklayın ve yeni bir hesap oluşturun. E-posta adresinize gelen doğrulama bağlantısına basarak hesabınızı doğrulayın.
  • Hesap başarıyla oluşturulduktan sonra kuponu edindiğiniz sayfadan ‘Redeem Coupon’ seçeneğine basın.

black desert online

  • Karşınıza gelen boşlukları kaydettiğiniz kupon kodunu yapıştırarak doldurun ve ‘Kullan’ seçeneğine tıklayın.
  • Artık oyunu oynayabilirsiniz. Oyunu sitede bulunan ‘Oyunu İndir’ bağlantısına tıklayarak veya bu bağlantıdan indirin ve hesabınıza giriş yaparak eğlenceye dalın.

Bu noktada bir hatırlatma yapmadan geçmeyelim; Black Desert Online kupon kodları yalnızca sınırlı sayıda dağıtılıyor. Dolayısıyla eğer kod almaya çalışırken bir hatayla karşılaşırsanız bilin ki kupon kodlarının hepsi dağıtılmış yani geç kalmışsınız. O yüzden oyunu oynamak istiyorsanız acele edin ve kodlar bitmeden kendinize bir tane kapın.

Kaynak : https://gg.deals/freebie/free-black-desert-online/
65
6
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
65
6
4
3
3