Blackberry Ghost, 4000 mAh Kapasitesinde Bataryaya Sahip Olacak

9
7
2
1
0
Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi beklenen Blackberry'nin yeni telefonu Ghost'un, 4000 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip olacağı belirtildi.

Teknoloji yazarı Evan Blass, Şubat ayında BlackBerry Ghost'un ilk görüntüsünü sızdırmış ve cihazdan haberdar olmamızı sağlamıştı. Cihaz, ince çerçeveler ve 18:9 en boy oranı ile akıllı telefonlar için "modern tasarım" olarak bahsedilen formatlardaki ilk Blackberry olarak karşımıza çıkacak.

Daha önce cihazı bizlerle tanıştıran Evan Blass'tan, Twitter üzerinden bir bilgi daha geldi. Blackberry Ghost'un 4000mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağını söyleyen Blass, yaptığı açıklamada "Amiral gemisi sınıfı cihazlar arasında en büyüklerinden biri olacak olan 4,000mAh pil var" ifadelerini kullandı.

Evan Blass Mayıs ayında ise bir başka sızıntı ile Ghost ve Ghost Pro için birkaç bilgi paylaşımında bulunmuştu. Cihazların arka kamera kısmında düşük ışıkta yüksek performans gösterebilecek ve optik zoom özelliğine sahip iki adet kamera olacağını belirtti. Blackberry'nin Ghost ve Ghost Pro'yu yakın zamanda duyurması beklenmekte.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/blackby-ghost-4000mah-battery_id106356
9
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
7
2
1
0