Blackberry KEYone İçin Gelmesi Beklenen Android 8.0 Oreo Güncellemesi Ertelendi

10
3
1
1
1
Blackberry KEYone için 5 Temmuz tarihinde geleceği tahmin edilen Android 8.0 Oreo güncellemesi bilinmeyen sebeplerle ertelendi. Sürüm, şu aralar yalnızca beta serverlarına kayıtlı kullanıcılarca yüklenebiliyor.

Bu ayın başlarında Kanada’nın saygı duyulan bir forum sitesinde BlackBerry KEYone’ın 5 Temmuz’da Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağına dair söylentiler bulunuyordu. Ancak görünen o ki bahsi geçen güncelleme hala KEYone kullanıcılarının hizmetine sunulmadı.

Geçmiş yıllara nazaran büyük ölçüde kan kaybeden Blackberry cephesinin bu güncelleme üzerine çalıştığı net olarak biliniyor olsa da tarih konusunda ve güncellemeye neyin engel olduğu hakkında henüz net bir bilgi yok. Şu sıralar bahsi geçen güncelleme, BlackBerry tarafından açılan davet sonucu gerçekleşiyor. Blackberry beta programına kayıtlı olanların faydalanabildiği davet sonucu 8.0 Oreo güncellemesi yapılabiliyor olmasına karşın, Blackberry’nin yine imajını zedeleyen bir durum ile karşı karşıya olduğunu söylemek mümkün.

Blackberry KEYone için Android P sürümünün de geleceğine dair söylentiler olsa da bu denli düzensiz bir sistemde bunun gerçekleşme olasılığı bir hayli düşük gözüküyor. Ancak yıl içerisinde KEYtwo kullanıcılarının Android P güncellemesini alacağı doğrulanmış durumda.

Kaynak : https://www.theandroidsoul.com/blackberry-keyone-begins-android-oreo-beta-testing-ahead-of-release/
10
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
3
1
1
1