BlackBerry, Mercury ile Son Kozunu Oynuyor!

0
0
0
0
0
Dünyaca ünlü telefon üreticisi RIM(Research In Motion) BlackBerry, akıl almaz bir ekonomik krizle yüz yüze. BlackBerry son kozlarından birini Mercury ile oynuyor.

BlackBerry Mercury'e veya adı ne olursa olsun BB'nin son umuduna, internet ortamında çokça tanık olduk ancak aslında BlackBerry, resmi açıklamada bulunmadan önce yeni akıllı telefonu hakkında nabız yokluyor.

BlackBerry markalı cihazlar üreten şirket TCL, yeni fotoğraflarını yayınlayarak modelin adını duyurma hazırlıkları yapıyor. Bazı FCB(F.C Barcelona) giyim eşyalarının yanında duran teknolojik ürünün fotoğrafı mevcut ve Mercury, Mobile World Congress'te tanıtılmaya da hazır.

BlackBerry Mercury, BlackBerry'nin ilk gerçek Android tasarımı. Fiziksel klavyenin boyutu iyice küçültülmüş ve dokunmatik mimariye öncelik tanınmış.

Maalesef içerik hakkında çok fazla bilgi paylaşılmadı ancak söylentiler, DTEK50 modeline benzeyen orta düzey bir cihazın kullanıcılarla buluşacağı yönünde. Eğer güçlü bir yazılım sunulursa bunun en ufak bir sakıncası dahi yok. En geç birkaç gün içinde tüm detayların ortaya çıkması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0