Bir Türlü Doğru Takılamayan Android Şarj Girişi Sorununu Çözen Pratik Kablo

1
0
0
0
0
Günümüzde Micro USB ve USB portlarında sıklıkla yaşanan ters takmaya çalışma problemine çift taraflı yapısıyla BlitzPower çözüm getiriyor.

Bildiğiniz gibi Android dünyasında popüler olan Micro USB ve küresel çapta en çok kullanılan USB tipi olan A tipi USB portlarında ortak sorun olarak ters takma problemi gelir. Özellikle karanlık ortamda ya da göremediğiniz bölgede bulunan USB ve Micro USB portlarına doğru mu ters mi taktığınızı defalarca deneyerek bulabilecekken bu soruna kökten çözüm geldi.

Aksesuar üretiminde oldukça bilinen firmalardan biri olan BlitzPower, Double Sided, yani çift taraflı olarak sunduğu USB kablo serisiyle dikkat çekiyor. Şöyle ki; USB ve Micro USB portlarının özel olarak çift taraflı olacak şekilde hazırlayan firma, lightning ve Type-C portlarında olduğu gibi ters ya da düz mantığını ortadan kaldırarak her seferinde ilk denemenizde telefonunuza ve bağlantıyı sağlayacağınız USB portuna rahatlıkla takılmasını sağlıyor.

Yukarıdaki giften de görebileceğininiz gibi hem ön hem de arka tarafından rahatlıkla takılabilen kablo, aynı şekilde USB portunda da bu sisteme sahip. Oldukça mantıklı bir yapıya sahip olan BlitzPower çift taraflı Micro USB kablosu, Android dünyasındaki kablo takma sinirini ortadan kaldıran çözümü ile karşımızda.

Teknik detaylar bakımından maksimum 2.1 amper güç transferi sağlayan TPE gövdeli bu kablo, 1m uzunluğuna sahip. Örgülü ve normal model olarak ikiye ayrılan BlitzPower’ın bu kablosunu dilerseniz TeknoStore’dan 12TL14TL ve 16TL fiyatıyla satın alabilirsiniz. Bir USB kablo için oldukça uygun fiyata sahip olan bu kablonun normal versiyonunu buradan, örgülü versiyonunu ise buradaki bağlantıdan ve 30cm'lik kısa versiyonunu ise buradan ulaşarak satın alabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0