Blizzard’a AK47 İle Saldıracağına Dair Tehdit Eden Adam Yakalandı!

0
0
0
0
0
World of Warcraft ve Overwatch gibi oyunların sahibi Blizzard’a gelen tehdit mesajları ardından psikopat adam yakalandı.

Son dönemlerin en popüler oyunlarından biri olan Overwatch başta olmak üzere, World of Warcraft, Starcraft, Hearthstone, Heroes of the Storm ve Diablo III gibi oyunların sahibi olan Blizzard, Bu içinde bulunduğumuz Temmuz ayının başlarında ciddi bir sıkıntı yaşadı.

Büyük ihtimalle oyunlardan sinirlenerek Blizzard’ın Overwatch ve WoW geliştiricilerinin birçoğuna ofislerini AK47 ve birçok eğlenceli (!) oyuncaklar ile basacağına dair tehditler savuran Amerika Birleşik Devletleri’nin Sacramento eyaletinde yaşayan 28 yaşındaki Stephen Cebula, 2 Temmuz ve 3 Temmuz tarihlerinde yaptığı bu tehditlerinin ardından 12 Temmuz’da yakalandı.

26 Temmuz’da mahkeme karşısına çıkacak olan Cebula’nın bu ciddi planlaması sebebiyle en fazla alabileceği cezanın 5 yıl hapis cezası ve 250.000 Dolar’lık para cezası olabileceği söyleniyor. Ancak bir eylem durumu olmaması sebebiyle sadece para cezası ile yırtabilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0