BlizzCon 2016'da Diablo 4 Sürprizi mi Geliyor?

0
0
0
0
0
Diablo 2'nin yapımcılarından David Brevik'in Twitter'da yaptığı paylaşım, süregelen dedikoduları zirve noktasına taşıdı.

BlizzCon 2016’nın yaklaşıyor olmasının yanı sıra, efsane oyun Diablo’nun 20. yılının kutlanacak olmasıyla da birlikte, Diablo 4 söylentileri gün geçtikçe artıyor.

Blizzard tarafından Diablo 4’e dair yapılmış herhangi bir açıklama bulunmamasına rağmen, BlizzCon 2016’nın Diablo gününde yapılacak bir sürprizle Diablo 4’ün haberinin verileceği dedikoduları aldı başını gidiyor.

Son olarak serinin en başarılı oyunu olan Diablo 2’nin yapımcılarından David Brevik’in kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımla birlikte zirve noktasına ulaşan dedikodular, birçok Diablo oyuncusunun, “serinin 4. oyunu, 2. oyunun HD versiyonu olmalı” isteğinin Blizzard tarafından karşılık bulduğu şeklinde yorumlanıyor. Burada göz ardı edilmemesi gereken çok önemli bir gerçek var ki o da şu; David Brevik artık Diablo ekibinde yer almıyor olsa da, geçtiğimiz günlerde Blizzard’ı ziyaret ettiği de konuşuluyor.

BlizzCon 2016, önceki haberlerimizde de bahsinin geçtiği gibi çok konuşulacak bir etkinlik olacak. Tabi çıkan bu söylentilerle birlikte artan beklentiler nasıl karşılık bulur, onu da 4 Kasım’dan sonra öğreneceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0