Bir Oyuncu, Tek Bir Blok Dahi Kazmadan Minecraft'ı Bitirdi (Video)

311
36
24
19
17
Minecraft oyununun amacı bir şeyler kazmak ve bir şeyler inşa etmek diye düşünenlerden misiniz? Bir oyuncu, tek bir blok bile kazmadan oyunu bitirmeyi başardı.

Minecraft, kelime anlamı olarak Kazma zanaatı demektir. İsme bakınca oyunun özünde bunun yer aldığını düşünebilirsiniz. Oyunun en meşhur figürlerinden biri bile parlak renkli kazma. 

Bir oyuncu ise oyunu biraz patlayıcı, sağlam refleksler ve şans sayesinde oyunu tek bir blok bile kazmadan tamamlamayı başardı. Tek yapmanız gereken birkaç kasabayı yağmalamaktan ibaret. 

Hedgey adlı oyuncu, oyuna kasabadan kasabaya yürüyerek başladı ve bir duvara sabitlenmemiş olan her şeyi topladı. Buna ekmekler, elmalar, zırh parçaları, tohumlar ve başka pek çok şey dahil oldu. 

minecraft

Batmış gemiler, lanetli piramitler derken oldukça fazla malzeme toplamayı başaran oyuncu, ölü Creeper'lardan yaptığı TNT’ler ile kendi silahlanırken canlı Creeper'ları da istediği noktalara çekerek kullanmayı ihmal etmiyor.

Oldukça iyi planlanmış bir mikro kaynak yönetimi kullanan oyuncu, oyunda uzun süre bu şekilde ilerlemeyi beceriyor. Bir miktar da Enderman öldürdükten sonra doğru portalı bulmayı başaran oyuncu oyunu tamamlamayı başarıyor. 

Bir su kovası ve bolca patlayıcıyla adeta Jackie Chan modeli bir bölüm sonu canavarı dövüşünden sonra bu macera sona eriyor. Oyunun en önemli anlarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/watch-this-minecraft-player-beat-the-game-without-mining-a-single-block/
311
36
24
19
17
Emoji İle Tepki Ver
311
36
24
19
17