Android İçin Mükemmel 3D Simülasyon Oyunu: Blue Angels

0
0
0
0
0
Yapımcılığını RORTOS’un yaptığı Blue Angels - Aerobatic SIM, Android platformu için geliştirilmiş en iyi simülasyon oyunları arasında yer alıyor.

RORTOS Studios’un Android cihazlar için geliştirdiği Blue Angels - Aerobatic SIM, simülasyon oyunları arasında boyutuna rağmen oldukça sağlam grafiklere sahip bir 3D oyun. 

Oyunun amacı ise kontrol ettiğiniz uçakla yaptığınız akrobatik hareketler sayesinde en yüksek puanı toplayıp görevi tamamladıktan sonra bir diğer aşamaya geçmek. Grafikleri dışında sesi de oldukça iyi olan Blue Angels - Aerobatic SIM’in kontrolü joystick mantığıyla sağlanıyor. Zorluk seviyesi ise yeni başlayanlar ve deneyimli olanlar için toplam üç aşamadan oluşuyor.

Manevraların nasıl yapılacağını öğrenebilmeniz için 3D Brifing ekranın da faydalanabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantı üzerinden (mobilden girenler için buradan) ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 297 MB boyutundaki oyunda 9,79 ila 31,99 TL arasında değişen satın almalar yer alıyor. 

RORTOS, simülasyon oyunlarında neden bu kadar büyük bir üne sahip olduğunu bu oyunla birlikte tekrar kanıtlamış oldu. Denemenizi tavsiye ederim.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0