Bluepoint Games'ten Heyecanlandıran PlayStation 5 Oyunu Açıklaması

18
5
5
0
0
Shadow of The Colossus oyununu PlayStation 4'te oynanacak hâle getirmek için tekrar tasarlamasıyla bilinen Bluepoint Games, şimdi de PlayStation 5 için "büyük" bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Sony, kısa bir süre önce PlayStation 5'in 2020'nin yaz aylarının sonuna doğru çıkacağını duyurmuştu. Wired tarafından da bu bilginin resmi kaynaklardan elde edildiği doğrulanmıştı. Yani önümüzdeki sene PlayStation 5'i görmemiz mümkün olacak fakat ortada şu ana kadar PlayStation 5 için özel olarak yayınlanmış bir oyun bulunmuyor. Bu durumu aşmak için çalışmalara başlayan Sony, PlayStation 5'in oyun kollarının ve geliştirici kitlerinin oyun geliştiricilerine ulaştırıldığını doğruladı.

Shadow of The Colossus üzerinde yaptığı çalışmayla bilinen Bluepoint Games yetkilileri ise "Şu anda büyük bir oyun üzerinde çalışıyoruz" diyerek PlayStation 5 oyunları üzerinde çalışmaya başladıklarının sinyalini verdi. 

Bluepoint Games, hangi oyun üzerinde çalışıyor?

Bluepoint Games

Firma, 2018'in mart ayından bu yana yeni bir remake oyunu üzerinde çalıştığını söylüyordu. Bu yılın Nisan ayında ise projenin Shadow of The Colossus'tan çok farklı bir hâl aldığı duyuruldu. Bu oyun, hayranlarının uzun süredir istediği Demon Soul's oyununun remake versiyonu olabilir fakat bu bilginin kesinliğini 2020 yılında öğrenebileceğiz.

Firmanın konsol hakkındaki görüşleri ise dikkat çekiciydi. SSD'nin onları gerçekten heyecanlandırdığını dile getiren firma yetkilileri, "Yapımcıların artık yükleme ekranını saklamak için oyuncuları oyalayacak hilelere başvurmalarına gerek kalmayacak. Eski günlerde alışık olduğumuz gibi anında yüklenen ekranlara sahip olan oyunlarla karşı karşıya olacağız" sözleriyle konsolun gücünü ortaya koydular.

Kaynak : https://gamingbolt.com/bluepoint-games-working-on-big-ps5-title
18
5
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
5
0
0