BMW, i3 ve i8 Modellerine Yenilerini Ekleyecek

0
0
0
0
0
Otomotiv devi BMW, elektrikli araçların üretimini artırarak, gelecekti gelirini dahada yükseltmeyi hedefliyor.

Dünyada ki petrol kaynaklarının azalmasıyla birlikte ünlü otomotiv markaları elektrikli araç üretimi için kırmızı butona basmıştı. Bildiğiniz üzere araçlarıyla bu alanda lider olan Amerikan firması Tesla, kurulduğu yıldan bu yana (2003-2016) dünya piyasasında Model S, Model X ve Model 3 serileriyle ciddi bir yer edindi.

Bu sebepten dolayı gelecekte ki gelirini yükseltmeyi hedefleyen Alman otomotiv lideri BMW, şimdiye kadar hibrit şeklindeki i3 ve i8 modellerinin ardından lüks elektrikli otomobiller konusunda yatırımını arttıracak.





Lüks elektrikli otomobil kulanımının hızla artmasıyla gelecekte dahada popüler bir boyut alacağı kesin. Bu devasa rekabet için BMW şimdiden Paris'de lansmanlar düzenliyor, yeni araçlarının proje tanıtımını yapıyor. Yani, geleceğin otomobilleri olacak olan elektrikli araçlar konusunda nasıl benzinli araçlarda lüks kategorisinde kalabiliyorsa bu noktada da yerini şimdiden almak istiyor. Ana sebebiyse tabiki kendi gelirini arttırmak. Çoğumuzun ortak görüşüyse ”Yeter ki çevre dostu olsun, kimin ürettiği pek de önemli değil.” şeklinde.

Bakalım BMW'nin i3 ve i8'inin ardından sıradaki lüks elektrikli araçları neler olacak. Merakla bekliyoruz.

Kaynak : http://wccftech.com/bmw-new-electric-vehicle-options/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0