BMW'nin Yeni Elektrikli Scooter'ının En İlgi Çekici Özelliği: Çok Pahalı Olması

20
6
5
2
0
BMW'nin Barselona Motosiklet Fuarında tanıttığı elektrikli scooter'ı Motorrad X2 City'nin birçok ilgi çekici özelliği var. En çok göze çarpanı ise scooter'ın çok pahalı olması.

İkinci Barselona Motosiklet Fuarı BMW’nin yeni ürünüyle kapandı. Alman şirket, fuarda yeni birkaç motosikletini tanıttı ve buna ek olarak Katalan şehrindeki fuarda yepyeni elektrikli scooter'ını tanıttı. Ocak ayının sonlarına doğru duyurulan Motorrad X2City, şu andan itibaren satışta.

Bu hafif, katlanabilir ve taşıması kolay elektrikli scooter pek de 'bütçe dostu' denebilecek araçlar arasında yer almıyor. Zira 2.400 euro herkesin kolayca ödeyebileceği bir miktar değil.

BMW Motorrad X2City, saate 25 KM hızla giden ve lityum bataryası sayesinde tam şarjla 25-35 km yol gidebilme yetisine sahip üst düzey bir elektrikli scooter. X2City’nin şarj soketi dahili olduğundan her seferinde bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalmayacaksınız ve tam şarja ulaşması sadece 2,5 saat sürüyor.

Bu scooter 20 kilo ağırlığında ve bu genel scooter tasarımından biraz daha ağır demek. Yapılmaması pek tavsiye edilmese de bu aracı kullanırken kask takmak mecburi değil. Ayrıca şarj soketinde bir USB girişi de mevcut. Bu sayede akıllı telefonlarınız gibi cihazlarınızı şarj edebileceksiniz.

Kaynak : https://www.androidpit.com/bmw-electric-scooter-is-anything-but-cheap
20
6
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
6
5
2
0