BMW, Tesla’ya Sağlam Giydirdiği Bir Reklam Yayınladı

1
0
0
0
0
BMW, Tesla’ya Sağlam Giydirdiği Bir Reklam Yayınladı
Şu anda tamamen elektrikli yapısıyla dikkat çeken Tesla’ya göz diken BMW, Tesla’ya giydirdiği bir reklam filmini yayınladı.

Bildiğiniz gibi Elon Musk gibi bir efsane ismin yarattığı Tesla, günümüzde elektrikli araç kavramını herkese ezberletmeyi başardı. Bu bağlamda artık otomobil üreticileri performans ve hızdan daha çok enerji verimliliği ve emisyonu sıfıra indirecek çözümler derdine düştü.

Fakat BMW’nin yayınladığı reklam, Tesla’nın %100 elektrikli olup doğaya saygı ve sıfır emisyona sahip olmasından çok, şarjı biten bir otomobili saatlerce bekleme derdinden bahsederek gönderme yapıyor.

Bildiğiniz gibi ortalama 400-500km menzile sahip olan Tesla araçlarının tam manasıyla dolması için saatlerce beklemek gerekiyor. Bu da ortalama 8 saat gibi bir bekleme süresi ediyor. Bu sebeple aracı sürebilmek için gereken saatlerce süreye dem vuran BMW, kendi elektrikli hibrit aracı olan 330e iPerformance Sedan’ın 40km menzilli şehir içi kullanım için dizayn edilmiş elektrikli kullanım ve normal olarak benzinli motoru bulunacak. Bu sebeple oldukça kısa süreli şarj süresine sahip olan aracı kullanarak göndermeyi güzelce yapan BMW, şehir içi için elektrik uzun yol için benzinli çözümü ile bakalım sevilecek mi..

Tesla’dan bu aşağıda izleyebileceğiniz göndermeye cevap gelecek mi, hep beraber göreceğiz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0