Boğaziçi Enerji Zirvesi, 16 Kasım'da İstanbul'da

4
1
1
0
0
Enerjinin önemi ve kullanımının konuşulacağı Boğaziçi Enerji Zirvesi, 16 Kasım tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde katılımcıları ağırlayacak.

Sanayi, ekonomi ve nüfus bakımından hızla büyüyen bir ülkeyiz ve bu büyümeye paralel olarak enerji ihtiyacımız sürekli artıyor. Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü tarafından gerçekleştirilen “Boğaziçi Enerji Zirvesi”, enerjiyi objektif bir bakış açısıyla ve bütün boyutlarıyla ele almak, bu alandaki farklı düşünce ve projeleri paylaşmak amacıyla katılımcılara kapılarını açıyor.

Boğaziçi Enerji Zirvesi’nin en önemli amacı, enerjinin önemini anlatmak, enerji alanındaki yenilikçi çalışmaları ve projeleri desteklemek, enerji kullanımının dünyadaki ve ülkemizdeki durumuyla birlikte farklı enerji politikalarını değerlendirmek. 

boğaziçi enerji zirvesi

Bu nedenle etkinlik, dünyada ve Türkiye’de enerji alanında fark yaratan öncü firmaları, Türkiyenin enerji politikalarına yön veren isimleri, ülkemizin en iyi üniversitelerinden gelen akademisyen ve öğrencileri bir araya getiriyor.

Bu önemli etkinlikte yaklaşık 450 katılımcının yer alması bekleniyor. Etkinliğe katılan isimlerin büyük çoğunluğu Türkiye’nin dört bir yanından gelen akademisyenler, öğrenciler, gazeteciler ve firma temsilcileri olacak. 

16 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Enerji Zirvesi etkinliğine Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’ndeki Albert Long Hall ev sahipliği yapacak. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0