Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü’nün Düzenlediği Boğaziçi Enerji Zirvesi 26 Kasım’da Düzenlenecek

0
0
0
0
0
Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü’nün düzenlediği Boğaziçi Enerji Zirvesi, sektörün önemli isimlerinin de katılımıyla bu yıl 8. kez düzenlenecek.

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü tarafından bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Boğaziçi Enerji Zirvesi, enerji devlerinden elektrikli araç şirketlerine, sektörün öncü şirketlerinden yenilenebilir enerji ve sürdürülebilirlik şirketlerine kadar pek çok farklı alanda uzman konuşmacılar ile üniversite öğrencilerini bir araya getirmeyi ve bu alanda çalışmayı planlayan gençlere bilgi vermeyi amaçlayan bir etkinlik olmasıyla dikkat çekiyor.

Etkinlikte pek çok önemli şirketten temsilciler ve yetkililer sürdürülebilirlik adına konuşmalar yapacak.

Ülkemizin en önemli enerji şirketlerinden katılımcılar olacak

Boğaziçi Enerji Zirvesi’ne bu yıl katılacak katılımcılar arasında Anadolu Isuzu, EPİAŞ ve Tüpraş gibi ülkemizin önemli enerji şirketleri bulunuyor. Etkinlik sayesinde katılımcıların sektördeki gelişmelerden haberdar olmaları ve bu şirketlerinden birinde çalışabilmeleri için fırsat yakalamaları da amaçlanıyor.

Eğer siz de 26 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek olan Boğaziçi Enerji Zirvesi’ne katılmak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanarak bilet alabilirsiniz. Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Albert Long Hall’da düzenlenecek etkinliğin sertifikalı olduğunu da hatırlatalım.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0