Boğaziçi Ücretsiz Siber Yaz Kampı İçin Son Başvuru 10 Haziran

19
12
4
2
1

24-28 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenecek BÜSİBER’in ücretsiz siber güvenlik kamplarının yedincisi Boğaziçi Ücretsiz Siber Yaz  Kampı için son başvuru tarihi, 10 Haziran 2019 olarak açıklandı. Siber Yaz Kampı’na ücretsiz bir şekilde başvurmak için buraya tıklayabilirsiniz.

BÜSİBER Yöneticisi Doç. Dr. Bilgin Metin, “Yedinci siber kampımızı gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. 11 Haziran saat 20:00'da  çevrimiçi bir sınav ile başvuru yapan öğrencileri bir ön elemeye tabi tutuyoruz. Daha sonra öğrencileri 22-23 haziran’da laboratuvar ortamında bir sınava daha alarak siber  kampımıza kabul ediyoruz.” derken şu sözlerine şu şekilde devam etti;

“Kampımızda öğrencilerimize yemek de veriyoruz. Öğrencilerimize siber güvenlik eğitimlerinde yaygın kullanılan hazır araçların yanı sıra, bu araçların arka planını öğreterek sağlam bir altyapı kazandırıyoruz. Kampımızda yer alan bilişim suçları hukuku dersleriyle öğrendikleri bilgileri etik ve kanunlara uygun şekilde kullanmalarını konusunda bilinçlendiriyoruz. Bu sene 6698 sayılı  kişisel verileri koruma kanunu eğitimlerini de kamp kapsamına aldık. Ücretsiz kamplarımıza katılanlar siber güvenlik sektöründeki önde şirketlerde çalışmaya başladılar.”

19
12
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
12
4
2
1