Boğaziçi Üniversitesi DataCamp’19, 23-24 Kasım'da İstanbul'da

5
3
2
1
1
Alanında uzman kişilerin yer alacağı Boğaziçi Üniversitesi DataCamp’19, 23-24 Kasım tarihlerinde kapılarını açacak. Etkinlik boyunca çeşitli workshop'lar ve konuşmalar gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü Compec tarafından 2. kez gerçekleşecek olan Boğaziçi Üniversitesi DataCamp’19, günümüzün en popüler alanlarından olan Veri Bilimi ve onun iş dünyasındaki uygulamaları hakkında konuşmaların ve ayrıca Veri Biliminin sektörde uygulamaları üstüne workshopların gerçekleşeceği 2 günlük bir zirve olacak.

Boğaziçi DataCamp genel olarak, programlama konseptleri ve algoritmik yaklaşımların bulunduğu bilgisayar mühendisliği ve yönetim bilişim sistemi öğrencileri ve diğer mühendislikler, sektörde hâlihazırda çalışan profesyoneller ve Makine Öğrenmesi, Yapay Zeka, Resim Tanıma gibi Veri Bilimi ile ilişkili terimlerin ne anlama geldiğini merak eden herkese hitap ediyor.

boü

Zirve boyunca alanında uzman kişiler, FinTech, BlockChain, Yapay Zeka ve Ses Teknolojileri, Otonomi ve Makine Öğrenmesi, LoRa, IoT, Big Data, Technological Forecasting gibi konulara değinecekler. Workshop’lar, “Chatbot nasıl geliştirilir?”, “Veri Analizi nasıl yapılır?” gibi içeriklere sahip olacak.

23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Boğaziçi DataCamp’19’a ilk gün Kuzey Kampüs'te bulunan Bilgisayar Mühendisliği Binası, ikinci gün ise Güney Kampüs’teki "Saatli Bina" adıyla da bilinen Albert Long Hall ev sahipliği yapacak. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için datacamp.boun.edu.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
1
1