Bomba Gelişme: Blizzard Yeni Bir Diablo Projesi Üzerinde Çalışıyor

31
2
1
1
0
Blizzard'ın en sevilen oyunlarından olan ve RPG'lerin atası kabul edilen Diablo'nun, 6 yıl aradan sonra yeni bir oyununun geleceği düşünülüyor.

Diablo, 1996 senesinde piyasaya sürülen ilk oyunundan itibaren Diablo RPG oynamayı sevenler için en iyi oyunlardan biri olmuştu. Ancak son oyun olan Diablo III piyasaya sürüleli 6 sene oldu ve artık yeni bir oyun beklentisi var. Bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil, ancak Blizzard'ın verdiği bir 'iş ilanı' yeni oyunun gelme ihtimalini akıllara getirdi.

Blizzard, kendi resmi kariyer sitesi üzerinden verdiği bir ilanda 'zindanlar için yeni bir sanatçı' aradığını açıklayarak bir ilan vermiş. İlanda 'Yeni, açıklanmamış bir Diablo projesi üzerinde çalışıyoruz. Yetenekli bir Zindan Sanatçı mısınız? Gel ve bizimle çalış, birlikte olağanüstü bir şey yapacağız' ifadeleri yer alıyor, ancak bu 'açıklanmamış proje' ile ilgili net bir bilgi yer almıyor.

Akıllara yeni oyun fikri gelse de tabii ki bu Diablo III ile ilgili bir genişleme paketinin habercisi de olabilir. Ancak anlaşılan bir süre daha beklememiz gerekecek, çünkü Blizzard'dan resmi bir açıklama gelmeden hiç birşey iddia edemeyiz gibi görünüyor. İş tanımında, çalışacak kişinin 'Oyun için, özellikle de Diablo'nun karanlık gotik temasına uyan “zorlayıcı varlıkların modellenmesi ve tekstüre edilmesi” ifadeleri yer alıyor ve umalım ki bu yeni tasarlanacak varlıklar Diablo 4 için olsun.

Kaynak : https://www.slashgear.com/blizzard-has-a-new-diablo-project-in-the-works-05533078/
31
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
2
1
1
0