Bomba İddia: Google, Oyun Konsolu İşine Giriyor

30
9
6
2
0
Bir süredir Microsoft ve Sony'nin oyun derpartmanında çalışan kişileri işe aldığı bilinen Google'ın oyun konsolu ve oyun yayıncılığı platformu geliştirdiği söyleniyor.

Google'ın oyun dünyasında daha efektif ve etkin bir rol almak istediğini biliyoruz. Buna karşın sahibi olduğu YouTube üzerinden YouTube Gaming'i devreye sokması dışında şu ana kadar aktif bir hamlesini göremedik.

Anlaşılan o ki Google çok aktif bir biçimde oyun dünyasına dalmaya hazırlanıyor. İlk ve en önemli dedikodu, Google'ın bir oyun konsolu üzerinde çalıştığı yönünde. Bunun kendi başına çalışan sağlam bir VR gözlük projesi olma ihtimali de var ama kaynaklar bunun yeni jenerasyon bir oyun konsolu olacağı hususunda birleşiyor.

YouTube'dan beklenen ikinci hamle ise yepyeni bir oyun streaming platformu. Bu platformun YouTube'un alt yapısını kullanacak olsa da bambaşka bir isimle ve özelliklerle karşımıza çıkması bekleniyor. Henüz somut bir adım atmasa da Google, oyunlar konusunda adeta avını bekleyen aslan gibi pusuda duruyor. Önümüzdeki süreçte ne gibi bilgiler alacağımızı merakla bekliyoruz.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/06/28/google-reportedly-working-on-gaming-streaming-service-hardware
30
9
6
2
0
Emoji İle Tepki Ver
30
9
6
2
0