Bomba İddia: Microsoft Aynı Anda 2 Yeni Nesil Konsol Geliştiriyor

14
9
3
3
2
Geçtiğimiz E3 Konferansı esnasında, Microsoft'un bulut tabanlı bir oyun konsolu üzerinde çalıştığı konuşuluyordu. Görünen o ki bu dedikodular oldukça ciddi.

Yeni nesil konsollara dair bütün ciddi söylemler, PS4'ün ekolojik ömrünü tamamlamak üzere olduğu itirafıyla gelmeye başladı. Bu günden sonra konsol üreticileri açıklamalarını daha ciddi yapar oldu. Microsoft cephesinden gelen son haber oldukça ilginç.

Microsoft'un bulut tabanlı ve oyunları stream ederek oynayacağınız bir konsol üzerinde çalıştığı konusunda ciddi dedikodular var. Kısaca belirtmek gerekirse bu sistem, PS4'ün de uyguladığı PSNow benzeri bir şekilde çalışacak. Oyunları internet üzerinden ve indirmeden oynayacaksınız. Muhtemelen aylık bir abonelik ücreti olacak.

Burada akıllara şu soru geliyor: Yıllarını PC ve Xbox'ın entegrasyonuna adamış ve iki platformdan da para kazanmayı hedef edinen Microsoft burada ne amaçlıyor? Pekala bu sistemi PC'ye adapte edip daha çok oyuncu çekebilirler. Bu streaming konsol hakkında elbette bir bildikleri vardır diye düşünüyoruz.

Yeni Xbox hakkında son bir haber vererek huzurlarınızdan ayrılalım: Microsoft'un VR veya AR gibi teknolojilerle ilgili hiçbir planı yok. Anlaşılan Kinect fiyaskosundan sonra Microsoft bu işlere hiç girmemekte kararlı.

Kaynak : https://thenextweb.com/gaming/2018/07/24/microsofts-upcoming-xbox-range-reportedly-includes-a-powerful-console-and-a-game-streaming-device/
14
9
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
14
9
3
3
2