Borderlands 2'nin Hikayesini Yeni Oyuna Bağlayacak DLC, 1 Ay Boyunca Ücretsiz Oldu

8
0
0
0
0
Borderlands 2’nin hikaye anlamında devamını sağlayacak olan ve yeni oyun öncesi senaryonun ilerleyişini sağlayan yeni indirilebilir içerik paketi Commander Lilith & the Fight for Sanctuary yayınlandı. Ek paket, 8 Temmuz’a kadar ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Borderlands oyununun uzun süredir beklenen üçüncü oyunu olan Borderlands 3 için bekleyiş yakın zamanda sona erecek. Hikaye anlamındaki akışı tamamlamayı isteyen Gearbox software Aspyr, aradaki olayların anlatıldığı indirilebilir içeriklere bir yenisini daha ekledi. Commander Lilith & the Fight for Sanctuary adlı DLC, 8 Temmuz’a kadar ücretsiz olacak.

Bu içeriği oynayabilmek için ana oyun olan Borderlands 2’ye de sahip olmak gerekiyor. Borderlands 2 şu anda Steam’de indirimde ve oyun 7,75 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Yeni indirilebilir içerikte, Vault Map çalınmış durumda ve Pandora’yı zehirli bir gaz sarıyor. Bu da bizim için yeni bosslar, keşfedilecek yeni bölgeler, Legendary seviyesinin ötesinde yeni ganimetler demek. Gezegeni hükmü altına almaya kararlı olan düşmanlarımıza karşı Lilith ve Crimson Raiders’e katılıyoruz.

İndirilebilir içerik ile birlikte oyuncular artık 80. seviyeye kadar ulaşabiliyorlar. Yeni oyuncular da maceranın dışında bırakılmıyor ve anında 30. seviyeye yükseltiliyorlar.

Kaynak : https://gg.deals/freebie/free-borderlands-2-commander-lilith-the-fight-for-sanctuary/
8
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
0
0
0
0