Borderlands 3’ün Çıkış Fragmanı, İstenmeyen Bir Şekilde Yayınlandı

8
3
0
0
0
Borderlands 3’ün Çıkış Fragmanı, İstenmeyen Bir Şekilde Yayınlandı
Borderlands 3’ün çıkış fragmanı, yanlışlıkla ortaya çıkmasının ardından geliştirici Gearbox tarafından resmi olarak yayınlanmak zorunda kalındı. Oyunun hayranlarını sevindiren bu gelişme, yapım şirketinin gelecek planlarından bazılarını da suya düşürdü.

Bildiğiniz gibi Borderlands 3’ün çıkış tarihi git gide yaklaşıyor. Görünüşe göre geliştirici Gearbox, biraz fazla heyecanlanmış olacak ki oyunun çıkış fragmanını yanlışlıkla Twitter’dan yayınladı. Tabii bu olayın ardından video hemen kaldırılsa da herkes çoktan fark etmişti. Bu olayın üzerine de geliştirici, oyunun fragmanını belirli tarihten önce resmi olarak yayınlamak zorunda kaldı.

Birçok hayran, yayınlanan fragmandan Guardians of The Galaxy esintileri aldığını söylüyor. Kendiniz yorum yapıp değerlendirmek için fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Borderlands 3 çıkış fragmanı:

Guardians of The Galaxy esintilerinin alınmasının sebebi ise fragmanda ağırlıkta olan neon tonlar ve patlamalardan müziklere kadar birçok şeyin çağrışım yapması. Fragmanda hem kahramanlar hem de düşmanlara iyice değinilmiş.

Fragman, yeni Vault Hunter’lar Moze the Gunner, Amara the Siren, FL4K the Beastmaster ve Zane the Operative'e bakış atmamıza imkân veriyor. Her Vault Hunter’ın kendine has bir özelliği ve yetenek ağacı bulunuyor. Ayrıca görünüşe göre oyunda önceki serilerden tanıdık yüzler de göreceğiz.

Borderlands 3; PC, PS4 ve Xbox One için 13 Eylül 2019 tarihinde piyasaya sürülecek. Borderlands 3’ün bir başka özelliği ise Google Stadia’nın açılış oyunu olacak olması. Kasım ayında oyuncular, Borderlands 3’ü Google Stadia’dan oynayabilecekler.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/borderlands-3-launch-trailer-leak/
8
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
0
0
0