Bozuk Paralarla 'Denge Kurallarını Alt Üst Ederek' Acayip Şekiller Yapan Japon

1
0
0
0
0
Twitter'da @thumb_tani hesabının sahibi bir Japon, bozuk paralardan çeşitli yapılar inşa ediyor. Yaptıkları, 'bunlar nasıl dengede duruyor?' dedirtecek cinsten.

Herkesin bir hobiye ihtiyacı var. Bazı insanların bol bol zamanı olurken bazıları az olsa da vakitlerini harcamak için her zaman bir bahane bulabiliyor. Eğer bir hobiniz varsa, ne güzel. Örneğin programlamaya ilgi duyuyorsanız, vaktinizi bunla öldürmek size maddi kazanç bile sağlayabilir. Ancak bu Japon arkadaşımızın yaptığı kendisine pek faydalı değil. Yine de ortaya çıkan harika görüntülere insan kayıtsız kalamıyor.

Twitter’da @thumb_tani isimli kullanıcı bir dizi resim gönderisinde bulunmuş. Bozuk paralarda harika şekiller yapıyor. İnsanın evde deneyesi geliyor. “Yazı mı tura mı?” diye sorulduğunda ben artık “dik” demekten çekinmeyeceğim. Bu arada paraları dengede tutmak aslında bir mühendislik işi, eğer siz de yapabiliyorsanız ve bundan zevk alıyorsanız, inşaat mühendisi olmayı bir düşünün derim. Resimlere ve videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://geekologie.com/2016/12/japanese-mans-insane-coin-stacking-skill.php
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0