Breaking Bad'in Resmi Mobil Oyunu Android İçin Kullanıma Sunuldu

38
17
3
2
0
Breaking Bad dizisinin mobil oyunu Breaking Bad: Criminal Elements, Google Play Store'da kullanıma sunuldu.

IMDb’de şimdiye kadar yapılmış en iyi şovlar arasında üçüncülüğü Planet Earth ve Band of Brothers ile paylaşan Breaking Bad’in hayranları, Emmy ödüllü diziden uyarlanan yeni bir mobil oyun ile Walter White'ın suç imparatorluğuna dahil olabilecek. Oyunu oynayanlar, Breaking Bad: Criminal Elements adlı oyun ile bu imparatorluğun bir parçası olmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimleyebilecek.

Oyunda Walter White ve Jessie Pinkman'ı kontrol edemeyeceğiz. Onun yerine onların altında çalışan bir iş birlikçi ile ikilinin geniş kapsamlı bir suç imparatorluğu oluşturmalarına yardım edeceğiz.

Dizinin yapımcılarıyla birlikte oluşturulan oyun, şu an Google Play Store'da mevcut. Clash of Clans tarzı oyunlarla benzer oynanış özelliklerine sahip olan oyun, şu ana kadar incelemelerden ortalama 4 yıldız almış.

Diziyi severek izleyenler; dolandırıcı avukat Saul Goodman, uyuşturucu kralı Gus Fring ve asla gülümsemeyen Mike Ehrmantraut dahil olmak üzere oyundaki tüm ana karakterlerin görünümünü beğenecektir.

Breaking Bad: Criminal Elements'i indirmek ücretsiz ancak oyun, diğer ‘freemium’ oyunlar gibi öge başına 0,99 ile 99,99 ABD Doları arasında değişen uygulama içi satın alımlar içeriyor.

Oyunun tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.techspot.com/news/80413-official-breaking-bad-mobile-game-now-available.html#commentsOffset
38
17
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
38
17
3
2
0