1
0
0
0
0
Resimlerdeki şekiller neredeyse birbirinin aynısı. Eğer siz bu 10 şekilden 9'undaki farklılığı görebiliyorsanız, iyi bir görsel zekaya ve mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsiniz demektir.

Playbuzz tarafından yaratılan bu test, görsel gücünüzü ve mükemmelliyetçiliğinizi ölçüyor. Üç farklı renkte neredeyse birebir aynı olan şekillerden farklı olanı bulabilecek misiniz? Eğer 10 resimden 9’unda hatayı bulabiliyorsanız, kendinizi mükemmeliyetçi olarak tanımlayabilirsiniz. Bu konuda iddialıysanız, aşağıdaki şekilleri hemen inceleyip sorulara cevap vererek başlayabilirsiniz! (spoiler yememeniz için belirtelim: Cevaplar, görsellerin hemen altında bulunuyor)

1.Hangi Karede Eğrilik Var?

Cevap: Yeşil.

2.Hangi Dairede Elips Biçimde Bir Yamuk Var?

Cevap: Mavi.

3.Hangi Daire Tam Olarak Yuvarlak Değil?

Cevap: Mavi.

4.Bu Karelerin Birinde Yanlış Giden Bir Şey Var, Acaba Hangisinde?

Cevap: Turuncu.

5.Bu Karelerden Biri Pek de Kare Gibi Değil, Ama Hangisi?

Cevap: Kahverengi.

6.Bu Üçgenlerden Hangisi Diğerlerinden Farklı Duruyor?

Cevap: Mavi.

7.Hangi Üçgen Eğri?

Cevap: Birincisi.

8.Hangi Beşgenin İç Açılarındaki Dengesizlikten Dolayı Diğerlerine Göre Şekil Bozukluğu Var?

Cevap: Mavi.

9.Bu Şekillerden Birinde Yine Yolunda Gitmeyen Bir Şey Var, Ama Hangisinde?

Cevap: Mavi.

10.Bu şekillerden Hangisi Gözünüze Farklı Görünüyor?

Cevap: Mor.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3954124/Can-spot-odd-one-Quiz-says-spot-tiny-differences-sequences-TRUE-perfectionists.html
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0