Bu “7”de Bir Sıkıntı Var: iPhone 7, Tıpkı Note 7 Gibi Alev Alıp Bir Arabayı Kül Etti!

0
0
0
0
0
Samsung’un başına büyük işler açan Note 7’de yaşanılan araba yanma vakasının bir benzeri de iPhone 7’de meydana geldi!

Samsung’un büyük sıkıntılar yaşadığı Note 7, birçok yerde yanmış, hatta gelen söylentiler ve fotoğraflara göre bir arabanın içinde patlayarak arabayı yakmıştı. Şimdi ise aynı durum iPhone 7'nin başının altından çıktı.

Amerika’da yaşayan Mat Jones ismindeki 7 günlük iPhone 7 kullanıcısı, sörf dersi için sahile giderek arabasını park etmiş. Jones, sörf yapacağı için telefonunu da eşyalarının en altına koyup arabada bırakarak ders dönüşü arabasına geri döndüğünde aracın tamamen simsiyah dumanla kaplandığını ve aşırı sıcak olduğunu fark etmiş.

Yukarıda görebileceğiniz halde bulduğu arabasında bu olayın sebebi ise Jones’a göre iPhone 7, ki onun da son halini aşağıdan görebilirsiniz.

Bir haftalık süreçte telefona çizik olarak dahi zarar gelmediğini, düşürmediğini belirten Mat, sorun konusunda ne yapacağını tam olarak bilmiyor. Apple tarafından da bir açıklama gelmeyen olayda aklınıza elbette sahil ve sörfü düşününce havanın sıcak olması ve araçta kalan bataryanın patlamasının normalliği gelebilir. Ancak kıyafetlerle kapatılmış bir telefon olduğunu düşünüp direkt olarak güneş ışığı almadığı için bu sebeple yanma ihtimali düşük gibi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0