Bu Bir UFO'mu Yoksa Meteor mu? ( Büyük Kavga Var! )

81
11
9
8
2
Bu Bir UFO'mu Yoksa Meteor mu? ( Büyük Kavga Var! )
Paolo Nespoli adlı Avrupa Uzay Ajansı astronotu, atmosferimize yaklaşan tanımlanamayan bir cismin olduğunu söyledi.

Astronot Paulo Nespoli, 5 Kasım'da Uluslararası Uzay İstasyonu'ndayken parlak bir ışık topunun videosunu çekti ve bunun gezegenimizin atmosferine giren yanan bir meteor olduğunu belirtti. Ancak 'UFO avcıları' cismin Dünya dışı bir varlık olduğunu ve gözlemcilerin bunu örtbas etmeye çalıştıklarını söyledi. Onlara göre bu görüntüler bir kanıt niteliği taşıyordu.

YouTube kanalı SecureTeam10'u yöneten Tyler Glockner, hem ESA hem de NASA'yı 300.000'den fazla kez izlenen videosunda uzaylıların varlığını gizlemekle suçladı. Ayrıca ESA'ya yani Avrupa Uzay Ajansı'na göre "ışıklı alev topu" Dünya'nın atmosferine doğru 89.478 mil hızla ilerliyordu ve bu da çoğu meteorun atmosfere giriş hızının iki katı anlamına geliyordu. 

Glockner ise bu açıklamaya dayanarak, doğal bir cismin bu tür hızlarda yol alamayacağına inandığını ve alev topunun bir meteora göre daha dik bir açıyla geldiğini, ayrıca karakteristik olarak varolan bir kuyruktan da yoksun olduğunu söyledi. 

Bilim insanları ise bu gizemli obje hakkında insanlığı heyecanlandıracak bir açıklama yapmadı. ESA Uzay Durum Farkındalığı Ekibinin Yakın-Dünya Nesnesi (NEO) bölümünün eş-yöneticisi Detlef Koschny yaptığı açıklamada bunun bir ateş topu ya da parlak bir meteor olduğunu söyledi. Ayrıca bu nesnenin karakteristik bir kuyruğunun olduğunu da vurguladı. Bununla birlikte konuya dahil olan UFO Araştırmaları El Kitabı'nın yazarı Nigel Watson da ESA'ya olan inancının SecureTeam10'a olandan daha fazla olduğunu söyledi.

SecureTeam10, NASA kameralarına takılan herhangi bu ışık içeren nesnenin, dünyamızı ziyaret etme amacıyla gelen bir dünya dışı keşif gemisi olabileceğini. Öte yandan ise, "tüm insanlığın uzaydaki karakolu" olarak nitelendiren Uluslararası Uzay İstasyonu, bu gibi komplo teorilerinin tam ortasında kendine yer buluyor. Peki yukarıdaki materyaller ışığında siz ne düşünüyorsunuz sizce bu bir UFO mu yoksa değil mi?
 

Kaynak : http://metro.co.uk/2017/11/20/international-space-station-captures-fast-moving-ufo-heading-towards-earth-7093665/
81
11
9
8
2
Emoji İle Tepki Ver
81
11
9
8
2