Bu Ekran Jelatini Pokemon Yakalamayı Kolaylaştırıyor

0
0
0
0
0
Pokemon GO ile ilgili yan ürünler bitmek bilmiyor. Bu kez de pokemon yakalamanıza önemli fayda sağlayacak Supershot GO isimli ekran jelatini üretildi.

Bir süredir hayatımızda olan Pokemon GO çılgınlığı, günler hatta aylar geçmesine rağmen hala daha gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca kişinin yoğun ilgi gösterdiği oyun, arttırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde gerçek mekanlarla bütünleştiği için sadece oyunun yapımcısına değil, oyunla ilgili farklı fikri olanlara da gelir kapısı oluyor.

Taşınabilir şarj cihazları, özel kılıf ve çantalar derken Pokemon GO tam anlamıyla ayrı bir sektör halini almış durumda.

Daha önce size bir 3D tasarımcının poke toplarını isabetli şekilde pokemonlara göndermenizi sağlayan bir apart yaptığını ve bu aparatın dijital ortamdaki modelini herkesle paylaştığını söylemiştik.

Şimdi ise bir girişimci, bu aparat fikrini geliştirip basite indirgedi ve ticari araç haline getirdi. Bu aparatla benzer bir işlev gören ancak telefonda diğer noktaları kullanmanıza engel olmayan ekran jelatini Pokeshot GO, kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaştı.

Klasik bir ekran jelatini gibi telefon ekranınıza Pokeshot GO’yu yapıştırıyorsunuz ve bu jelatin üzerindeki çizgiler sayesinde bir pokemon yakalamanız konusunda size yardımcı oluyor. 8 dolar fiyat etiketiyle 4.3 inç ve üstü bazı telefonlar telefonlar için yapılan bu ekran jelatini, günlük kullanımda ne kadar hoş görünür bilemiyoruz ama pokemon avcıları için faydalı ve basit bir çözüm.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0