Bu Görsel, Samsung'un Galaxy S Serisi Hedefini Gösteriyor

62
17
10
8
6
Galaxy S9 ile birlikte tasarımda ciddi bir değişiklik gerçekleştirmeyen Samsung, aslında bu sırada Galaxy S serisini nihai tasarımına ulaştırmak için çalışmalar yürütüyordu. Aşağıda görmüş olduğunuz görsel, Samsung'un Galaxy S serisi için nihai tasarım hedefini gösteriyor.

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ amiral gemileri ile ekran çerçevelerini bir önceki nesle göre neredeyse hiç inceltmemişti. Pek çok kişi şirketi tasarımını iyileştirmediği için suçladı fakat isabetli sızıntıları ile bilinen Ice Universe’e göre Samsung, Galaxt S serisi amiral gemileri için daha önce görülmemiş şıklıkta bir tasarım geliştirmeyi hedefliyor.

Aşağıda görmüş olduğunuz fotoğraf, Samsung’un tasarım hedefini temsil ediyor. Dört bir yanı son derece ince çerçevelerden oluşan kavisli bir ekran… Samsung’un böyle bir teknolojiyi ticari bir ürün ile piyasaya sunup sunamayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Güney Koreli şirketin ekran çerçevelerini tamamen yok etmek konusunda kararlı olduğunu biliyoruz.

Apple, Xiaomi, Huawei gibi şirketler en popüler modellerini tasarlarken ekran çerçevelerini inceltmek için çentikli tasarımı tercih ettiler. Samsung ise çentikli tasarımı tam olarak bir tasarım iyileştirmesi olarak görmüyor. Şirket, ekran çerçevelerini hem altta hem de üstte tamamen ortadan kaldırmak istiyor.

Samsung, çentiksiz tasarımlara uygun bir 3D kamera için İsrailli Mantis Vision girişimi ile birlikte çalışmaya başladı bile. Söylentilere göre Samsung, gelecek yıl tanıtılacak yeni Galaxy S serisi ile birlikte üç yeni modeli piyasaya sürecek. Bunlardan biri üç arka kameraya sahip olacakken tüm modellerde 3D kamera ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcı bulunacak.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/07/this-may-be-how-samsung-envisions-the-ultimate-galaxy-s-flagship.html
62
17
10
8
6
Emoji İle Tepki Ver
62
17
10
8
6