Bu Görüntüde Hangi Uçağın Ters Yönde Uçtuğunu Bulabilir misiniz?

93
17
6
5
4
Görsellerde yer alan farklılıkları ayırt etmekte iddialıysanız, işte size zorlu bir bulmaca. Karmakarışık bir havayolu trafiğinde hangi uçağın yolundan saparak ters yönde uçtuğunu bulabilir misiniz?

Tatili herkes sever, ancak uçak yolculukları bazen istisna olabiliyor. Rötarlar, iptal edilen uçuşlar, aktarmalar ve acil inişler, bazen hedefi yoldan saptırabiliyor. Airport Parking and Hotels şirketi karmaşık bir havayolu trafiğine diğerlerinden farklı olan bir uçak yerleştirdi ve hangi uçağın görsele ait olmadığını soruyor.

Görselde karmaşık ve uzun süre baktıktan sonra yorgunluk oluşturabilecek bir trafik var. Sizden, rotasındaki diğer uçaklardan ters yönde uçan uçağı bulmanız isteniyor. Airport Parking and Hotels'in sözcüsü Nick Caunter, "Bu zor bir bulmaca, ancak uçak, orada bir yerlerde. Neyse ki, gerçek hayatta doğru uçuşu yakalamak genellikle biraz daha kolay" dedi. Bakalım siz bulabilecek misiniz?

uçak trafiği görsel

Eğer isyankar uçağı bulmakta zorlanıyorsanız, canınızı sıkmayın. İlk ipucu bizden olsun: Aslında aradığınız uçağa çok yakınsınız ve hatta üzerinizden bile geçiyor olabilir. Görselle ilk karşılaşmada yaşadığınız baş dönmesinin etkisindeyseniz ve hala bulamadıysanız havayolu şirketi, kafası karışanlar için ters yönde olan uçağı gösterdi.

uçak bulmaca çözüm

Evet, ters yönde olan uçak, diğer uçakların kanatları nedeniyle pek de net görülemiyor. Bununla birlikte ters yönde olan uçağın Türkiye'nin üzerinde olması da dikkat çeken bir tesadüf.

Kaynak : https://www.rd.com/culture/airplane-doesnt-belong-puzzle/
93
17
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
93
17
6
5
4