Bu Hafta Google Play'den Sizler İçin Seçtiğimiz 8 Ücretsiz Oyun

39
13
12
6
3
Telefonunuzda eğlenceli anlar geçirmeniz için Google Play'de bulunan farklı türlerde haftanın en dikkat çeken oyunlarını sizler için derledik.

Android telefon ve tabletler için uygulama ve oyunları indirebileceğiniz bir sanal market olan Google Play, ücretli ve ücretsiz bir çok içerik sunmakta. Listemizde bulunan oyunları, mağazada bulunan ücretsiz içerikler arasından seçtik ve sizler için derledik. İşte bu haftanın dikkat çeken ücretsiz 8 mobil oyunu.

Space Pioneer

Aksiyon kategorisindeki bu oyun, adından da anlaşılacağı üzere uzayda geçmekte. Uzay yaratıkları ile savaştığınız bu keyifli oyunda, yeni galaksileri keşfedebilir ve zorlaşan düşmanlarınızı yok etmek için silahlarınızı geliştirebilirsiniz.

Brew Town Bar

İşletme yönetme üzerine kurulu, el çabukluğu isteyen güzel bir oyunla karşı karşıyayız. Bir barmen olarak görev yaptığınız oyunda, hızınızı konuşturarak birden fazla bar üzerinden şipariş teslim etmeniz gerekmekte. Sipariş kaçırdığınız takdirde paranızın azaldığı bu oyunla, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Gardius Empire

Strateji kategorisinden bir oyun olan Gardius Empire, mitolojik kahramanlar ile mücadele etme imkanı sunmakta. Strateji oyunlarını sevenler için mantıklı bir seçim olacak olan Gardius Empire'da kendinizi geliştirmek için görevleri tamamlayıp seviye atlamanız gerekmekte.

Royal Blood

Royal Blood, kendinizi savaşın ortasında bulabileceğiniz bir RPG oyunudur. Bu aralar oldukça popüler olan mobil RPG oyunların en iyilerinden biri olan Royal Blood'ı, bu tarz oyunları seviyorsanız kesinlikle indirmelisiniz. GAMEVIL tarafından geliştirilen oyunu ücretsiz şekilde indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Blade Reborn-Forge Your Destiny

Aksiyon kategorisinde karşımıza çıkan Blade Reborn-Forge Your Destiny, Snail Games tarafından geliştirilmiştir. Reflekslerinizi ve el çabukluğunuzu geliştirebileceğiniz bu oyun, başta size karmaşık gelse de muhtemelen zamanla alışacaksınız.

Word U

Bir kelime oyunu olan Word U, İngilizce kelime öğrenme konusunda sıkıntı yaşayanlara ve yeni öğreneceklere büyük katkıda bulunabilir. Eğlenceli bir arayüzü olan oyunda, hem eğleneceksiniz hem de İngilizce konusunda kendinizi geliştireceksiniz.

Dragon Nest M

RPG kategorisinden güzel bir oyunla daha karşı karşıyayız. Güney Kore menşeili Dragon Nest M, Koramgame tarafından geliştirilmiştir. 3D grafikleriyle dikkatleri çeken oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Might & Magic: Elemental Guardians

Tekrar bir RPG oyun ile karşılaşmaktayız ve bu sefer tanıdık bir yapımcı tarafından geliştirilmiş Might & Magic: Elemental Guardians'ı inceliyoruz. Ubisoft tarafından geliştirilen bu oyun renkli ve ilginç karakterler ile güzel bir oyun deneyimi sunmakta.

Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz farklı türlerde farklı oyunları inceledik. Siz de listeden beğendiğiniz oyunları indirebilir, telefonunuzda ve tabletinizde keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Kaynak : https://androidandme.com/2018/06/applications/top-10-new-android-games-this-week-word-u-royal-blood/
39
13
12
6
3
Emoji İle Tepki Ver
39
13
12
6
3