Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (02/09/16)

0
0
0
0
0
Uzun zamandır merakla beklenen Kayıp Balık Dori ve Siccin 3 artık vizyonda.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 7 film giriyor.

2 Eylül haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: Kayıp Balık Dori (Finding Dory), Siccin 3: Cürmü Aşk, Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler, Kan Bağı (Blood Father), Tutmayın Beni, Hayat Işığım (The Light Between Oceans) ve Masal.

Sözü daha fazla uzatmadan bu haftanın en ilgi çekici 3 filmini tanıtalım:

Kayıp Balık Dori (Finding Dory)

Bütün yaş kitlesinin severek izlediği Kayıp Balık Nemo’da ki Dory’nin ailesini aramaya hikayesini 13 yıl sonra seyredeceğiz.

Kayıp Balık Dori’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Dori, neşeli, mavi, büyük gözlü ancak hafızası 10 saniye olan bir balıktır. Ancak geçmişine dair tek hatırladığı şey, çocukken ailesinden ayrılmasıdır. Nemo ve Marlin’in yardımlarıyla Dori ailesini türlü türlü maceralara girerek aramaya başlar…’’

Kayıp Balık Dori’nin  Türkçe seslendirme kadrosunda ise, Aysun Topar, Özdemir Çiftçioğlu, Erkan Taşdöğen, Nurhan Yılma, Müge Oruçkaptan gibi isimler bulunuyor.

Siccin 3: Cürmü Aşk

Siccin serisinin merakla beklenen 3’ncü halkası Cürmü Aşk artık beyazperdede.

Siccin’in konusu ise şu şekilde: ‘’Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Uzun bir süre sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader’e aşık olur. Kader’de bu aşka karşılık verir ve evlenirler. Bir süre sonra da çocukları Mehmet dünyaya gelir. Ancak Sedat’ın yaptığı trafik kazası aileyi parçalayacaktır. Mehmet felç geçirir, Kader ise geçmişi hatırlayamaz. Orhan bu olayın sorumlusu olarak Sedat’ı gösterir ve tüm iletişimini keser. Orhan ise eşi Kader’i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapacaktır…’’

Siccin 3’ün kadrosunda ise  Adnan Koç, Büşra Ayaydın, Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Ömer Musab Küçükler isimler bulunuyor.

Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler

Özgür Bakar’ın yönettiği bu yapımda, korku ile komedi türü birleştirilmeye çalışılacak.

Korku Komedi’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Talip ve Yaşar, Muhteşem abilerinden para alırlar ve iş kurarlar. Ancak kurdukları her işi batırırlar. Film setinde kostümcü olarak çalışan Çiğdem, ikiliye kendisini yönetmen olarak tanıtır. İki arkadaşı korku film piyasasında çok para olduğuna ikna eder. İkili son kez Muhteşem abilerinden para alır ve bu işe girişirler. Ancak çekim yaptıkları evde, paranormal olaylar yaşanmaktadır. Bu iş kabusa dönerken, ikili komik durumlara düşer...’’

Korku Komedi’nin kadrosunda ise, Ufuk Şen, Bengi İdil Uras, Süleyman Kabaali, Duygu Paracıkoğlu gibi isimler bulunuyor.

Bu hafta vizyona giren diğer filmler ise: Kan Bağı (Blood Father), Tutmayın Beni, Hayat Işığım (The Light Between Oceans) ve Masal.

Kayıp Balık Dori (Finding Dory) 286, Siccin 3: Cürmü Aşk 259, Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler 107, Kan Bağı (Blood Father) 99, Tutmayın Beni 81, Hayat Işığım (The Light Between Oceans) 32 ve Masal 22 lokasyonda gösterimde olacak.

İyi seyirler.

 

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0