Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (23/09/16)

0
0
0
0
0
Bu hafta sinema salonlarında şaşırtıcı bir şekilde 11 yeni film vizyona giriyor ve 8’i yerli!

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 11 film giriyor.

23 Eylül haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: Leylekler (Storks), Blair Cadısı (Blair Witch), Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven), Çok Uzak Fazla Yakın, Müthiş Bir Film, Gece Seansı, Saftirikler, İkimize Bir Dünya, Ot, Rüzgarda Salınan Nilüfer ve Rauf.

Sözü daha fazla uzatmadan bu haftanın en ilgi çekici 3 filmine göz atalım:

Blair Cadısı (Blair Witch)

1999’da vizyona giren Blair Cadısı, birçok kesimin beğenisini toplamıştı. Şimdi de karşımızda devam niteliği taşıyan bir film var.

Blair Cadısı’nın konusu ise şu şekilde: ‘’James’in kardeşi ve iki arkadaşının Karanlık Orman’da Blair Cadısı efsanesinin peşlerinden gidip, arkalarında birçok teori ve şüphe bırakmışlardır. Yaklaşık 20 yıl sonra James ve arkadaşları Peter, Ashley ve Lisa ile efsaneleri çözmek için ormana yeniden giderler. Grup başlarda iyimserken, gecenin bastırmasıyla tehditkar varlıklarla yüzleşmeye başlarlar. Efsanenin, hayallerinin ötesinde olduklarını görürler ve gerilim başlar…’’

Blair Cadısı’nın oyuncu kadrosunda ise James Allen McCune, Brandon Scott, Corbin Reid, Callie Hernandez, Valorie Curry gibi isimler bulunmakta.

Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven)

Western ve aksiyonun harika birleşimi!

Muhteşem Yedili’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Zengin bir iş adamı ve maden sahibi olan Bogue, Rose Creek kasabasını işleri için ister. Birçok insanı katlettikten sonra kasaba halkı bir şey yapmak ister. Şans eseri kasabadan ödül avcısı Sam’den yardım isterler. Sam ise kasaba halkını kırmayarak 6 paralı asker bulur ve grubu 7’ye tamamlar ve Bogue’nin adamlarını beklemeye başlar…’’

Muhteşem Yedili’nin oyuncu kadrosunda ise Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Matt Bomer, Sean Bridgers gibi isimler bulunmakta.

Çok Uzak Fazla Yakın

Birçok diziye imza atan yönetmen Türkan Derya, bu filmle sinema macerasına atılıyor.

Çok Uzak Fazla Yakın’ın konusu ise şu şekilde: ‘’Üniversitede tanışan Aslı ve Cem zamanla bu arkadaşlıklarını aşka dönüştürürler. Ancak aşkları hayal edilen aşklar gibi değildir. Çok fazla iniş ve çıkışlar yaşanan bir ilişki doğar. Film ise bu iki gencin gelgitli aşkını konu alıyor…’’

Çok Uzak Fazla Yakın’ın oyuncu kadrosunda ise, Burcu Biricik, Özgün Çoban, Alican Yücesoy, Metin Coşkun, Servet Pandur gibi isimler bulunmakta.

Bu 3 filmin dışında vizyona giren diğer filmler ise şu şekilde: Leylekler, Müthiş Bir Film, Gece Seansı, Saftirikler, İkimize Bir Dünya, Ot, Rüzgarda Salınan Nilüfer ve Rauf.

Leylekler (Storks) 254, Blair Cadısı (Blair Witch) 171, Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) 161, Çok Uzak Fazla Yakın 106, Müthiş Bir Film 85, Gece Seansı 64, Saftirikler 50, İkimize Bir Dünya 22, Ot 14, Rüzgarda Salınan Nilüfer 7 ve Rauf 2 lokasyonda gösterimde olacak.

İyi seyirler.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0