Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (29/07/16)

0
0
0
0
0
Bu hafta sinemada Jason Bourne ve Ghostbusters'in etkisini göreceğiz.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 5 film giriyor.

29 Temmuz haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: Jason Bourne, Ghostbusters: Hayalet Avcıları, Şeytanın Oyuncakları (Worry Dolls), Eyvah Annem Dağıttı (Bad Moms) ve Prensim (Mon Roi)

Sözü daha fazla uzatmadan bu haftanın en ilgi çekici 3 filmini incelemeye başlayalım:

Jason Bourne

Uçuş 93, Kaptan Phillips, Jason Bourne’den Medusa Darbesi ve Son Ultimatom gibi filmlere imzasını atmış olan Paul Greengras karşımıza yeniden Jason Bourne ile çıkıyor.

Jason Bourne’nin konusu ise şu şekilde: ‘’CIA’in en iyi ajanlarından biri olan Jason Bourne artık her şeyi hatırlamaktadır. Kendisini bu duruma getiren nedenleri ve gizli sırları deşifre etmeyi kendine görev edinmiştir…’’

Jason Bourne’nin kadrosunda ise Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Julia Stiles, Vincent Cassel gibi isimler bulunuyor.

Jason Bourne son derece aksiyon yoğunluklu bir casusluk filmi. Aksiyon dozajı ise herkesi mutlu eden cinsten. Casusluk bu işin esprisi olsa da aksiyon tüm filmi kurtarıyor ve adeta yükseltiyor. Bourne serisi keyifli bir seri. Serinin bu filmi de açıkçası keyfimizi bozmayacaktır. Aksiyona doyduracağından eminim. Bu hafta herkesle izlenebilecek en iyi alternatif.

Ghostbusters: Hayalet Avcıları

Ateşli Aynasızlar, Nedimeler, Ajan gibi filmlere imzasın atmış olan Paul Feig karşımıza bu sefer ünlü Ghostbusters serisinin yeni halkasıyla çıkıyor.

Ghostbusters’in konusu ise şu şekilde: ‘’Manhattan doğa üstü güçlerin istilasına uğramış haldedir. Paranormal olaylarla kafayı sıyıran iki kafadar Erin ve Abby’e nükleer bilimci Jillian ve bir metro çalışanı olan Patty eklenir. Böylece ortaya harika bir ekip çıkar. Bu ekibin görevi ise doğa üstü olayları araştırarak, halkın güvenliğini sağlamaktır…’’

Ghostbusters’in kadrosunda ise Melissa McCharty, Kristen Wiig, Chris Hemsworth, Bill Murray, Sigourney Weaver gibi usta isimler bulunmakta.

Ghostbusters dediğim gibi son derece sevilen bir seri. Uzun bir aradan sonra sevenler son derece mutlu olmuşlardır. Son derece güçlü kadrosuyla da oyunculuk yönünden sıkıntı çıkarmayacağı açık. İlk filmlere göre biraz daha kötü gelebilir, ancak beklentisini çok yükseltmeyen seyirci son derece keyifle izleyecektir. Komedi de cabası tabii ki. Bu hafta vizyonda komedi üzerine keyifli bir film izlemek istiyorsanız en iyi seçenek.

Şeytanın Oyuncakları (Worry Dolls)

The Election, Rites of Spring gibi filmlere imzasını atmış olan Padraig Reynolds karşımıza bir korku filmiyle çıkıyor.

Şeytanın Oyuncakları’nın konusu ise şu şekilde: ‘’Eski bir inanışa göre günahlarınızı şeytanın oyuncaklarına anlatırsanız o kutu kaybolunca günahlarınız da gidermiş. (Oh ne ala memleket!) Polis memuru Matt, öldürdüğü bir seri katilin evinde tahta bir kutu bulur. Bunu delil torbası yerine arabasına koyar. Kızı ise bu kutunun içindeki oyuncakları bulur. Annesinin takı dükkanında bu oyuncakları satar. Oyuncakları sattığı kişiler seri katil olmaya başlar…’’

Şeytanın Oyuncakları’nın kadrosunda ise Christopher Wiehl, Kym Jackson, Tina Lifford, Samantha Smith gibi oyuncular bulunuyor.

Şeytanın Oyuncakları’ndan bir beklentim yok. İlk eleştiri notları son derece düşük. Senaryosunun da pek iyi olduğunu söyleyemem. Eleştirilerde oyunculukların da son derece yavan olduğu tartışılmakta. Ancak sinemada korku izlemek istiyorsanız bu da bir alternatif. Fragmanını izledikten sonra karar vermeniz son derece kolaylaşacaktır.

Bu üç filmin dışında vizyona giren diğer filmler ise şu şekilde: Eyvah Annem Dağıttı (Bad Moms) ve Prensim (Mon Roi)

Jason Bourne, 280 Ghostbusters: Hayalet Avcıları  257, Şeytanın Oyuncakları (Worry Dolls) 122, Eyvah Annem Dağıttı (Bad Moms) 114 ve Prensim (Mon Roi) 13 lokasyonda gösterimde olacak.

İyi seyirler.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0