Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Yeni Film Fragmanı

25
17
5
5
2
Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Yeni Film Fragmanı
Her hafta olduğu gibi, bu hafta da merakla beklenen pek çok yapım için yeni fragmanlar geldi. Eğer uzun zamandır 'bari fragmanı çıksaydı' dediğiniz bir yapım varsa, listemize göz atmalısınız.

Bu hafta The Girl in the Spider's Web ve Kidding gibi pek çok beklenen yapımdan yeni fragmanlar geldi. Eğer korku-gerilim sineması seviyorsanız, listemiz sizi hayli sevindirecektir. Sinemanın hızına yetişmek güç olsa da bu hafta yayınlanan ve ilgi çekici olduğunu düşündüğümüz 10 filmi sizin için listeledik. 

The Girl in the Spider's Web

Siber saldırılar, hükümetler arası gerilimler ve casuslar ile dolu bir ağın içinde, gerçekleri ortaya çıkarmak için mücadele eden iki karekter, kendilerini birden içinden çıkmaya çalıştıkça karmaşıklaşan bir kalabalıkta bulurlar. Bir roman uyarlaması olan yapımın Kasım ayının sonlarında gösterime girmesi bekleniyor.

Halloween

40 yıl önce Cadılar Bayramı gecesinde işlenen vahşi bir cinayetten kaçan Laurie Strode ve onu gizlice takip eden maskeli vahşi katil Michael Myers'ın mücadelesini konu alan yapım, Ekim ayında vizyona girecek.

Bumblebee

Transformers serisinin ilk spin-off filmi olan Bumblebee'den ilk fragman geldi. Fragmana bakılacak olursa, tüm Transformers filmleri gibi Bumblebee'de aksiyonun bol olduğu bir yapım olacak. Film Aralık ayında vizyona girecek.

Widows

Eşleri bir soygun sırasında öldürülen 4 kadının, intikam için giriştikleri mücadeleyi anlatan Widows, Kasım ayında vizyona girecek.

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Aralık ayında çıkacak olan bu Spider-Man animasyonu, son dönemde Spider-Man'den soğumuş olan izleyicileri heyecanlandıracak başarılı bir yapım.

Suspiria

Kült korku filmlerinden olan Suspiria'nın yeniden uyarlaması olan bu yapım, hem iddialı oyuncu kadrosuyla hem de başarılı senaryosuyla, korku filmi severleri oldukça mutlu edecek bir film olacağa benziyor. Film, Kasım ayında vizyona girecek.

Kidding

Komedi filmlerinin en sevilen simalarından olan Jim Carrey'in başrolde olacağı yeni komedi dizisi Kidding, Eylül ayında izleyicisi ile buluşacak.

The Old Man & The Gun

Gerçek bir hikayeye dayanan The Old Man&The Gun, hayatı boyunca 18 kere hapisten kaçan ve 70 yaşında bunu tekrar gerçekleştirerek bir dizi büyük banka soygununa imza atan Forrest Tucker'ın hikayesini anlatıyor. Yapım, fragmanı ile de hayli dikkat çekti ve Eylül ayında vizyona girecek.

Let The Corpses Tan

Spagetti Western tarzında, nostaljik ve keyifli bir film olan Let The Corpses Tan, pek çok film festivalinde yer aldı. Ağustos ayında ise sınırlı sayıda salonda gösteriminin yapılması bekleniyor.

How To Train Your Dragon: The Hidden World

Çok sevilen ilk iki filmin ardından üçüncüsü de duyurulan ve 'Ejderhanı Nasıl Eğitirsin' adıyla izlediğimiz yapım, gördüğü ilgiden sonra büyük bir beklenti ile 2019 senesinde vizyona gireecek.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/9/17442210/new-trailers-girl-spiders-web-halloween-bumblebee-and-more
25
17
5
5
2
Emoji İle Tepki Ver
25
17
5
5
2