Bu Hafta Yayınlanan ve İzlemeniz Gereken 6 Yeni Film Fragmanı

23
9
2
2
1
Bu Hafta Yayınlanan ve İzlemeniz Gereken 6 Yeni Film Fragmanı
Her hafta yayınlanan pek çok yeni fragman sayesinde uzun zamandır beklediğimiz filmlere dair yeni bilgiler elde ediyoruz. Bu hafta ise 6 yeni fragman yayınlandı ve pek çoğu da merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor.

Artık üretilen tüm filmleri takip etmenin sanırım kolay bir yolu yok. O kadar fazla yeni film var ki, hızlarına yetişemediğimiz gibi, aynı anda çıkan filmlerin tamamını sinemada izleme şansımız da olmayabiliyor. Yine de sinemayı takip etmenin en kolay yollarından biri de fragmanları izlemek ve bu hafta çıkan 6 yeni film fragmanını sizin için derledik.

Ant-Man and the Wasp

Marvel'in sıradaki iddialı yapımlarından biri olan Ant-Man and the Wasp, Scott Lang'in baba ve süper kahraman olmak arasında sıkışması ve bir yandan da geçmişinden gelen bazı sorunlarla mücadele etmesni konu edinecek. Filmin 6 Temmuz'da vizyona girmesi bekleniyor.

Hotel Artemis 

Son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış bir 'suçlular hastanesi'nde, Los Angeles'ın tüm suçluları tedavi görmektedir. Ancak bu hastane aslında illegal bir yer. İşler aslında yolunda gözükürken bir hastanın peşinde belalar ile buraya gelmesi, her şeyi bir anda alt üst eder. Aksiyon severlerin şimdiden merakla beklediği yapımın vizyon tarihi ise ülkemiz için netleşmiş değil.

Night School

Akşam okuluna gidip liseyi bitirme kararı alan orta yaşlı bir adamın oldukça eğlenceli 'lise hayatını' anlatan Night School'un Eylül ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Ocean's 8

Klasikleşmiş Ocean's serisinin, kadınları baş rollerde izleyeceğimiz yeni bir versiyonu olan Ocean's 8, 15 Haziran'da gösterime girecek. 

Peppermint

Gartner isimli bir kadın, eşinin ve kızının ölümünden suçlu olan ancak 5 senedir hukuki olarak yargılanamamış bir grup suçlu ile intikam savaşına girer. 2018'in en başarılı yapımlarından biri olacağı düşünülen bu aksiyon filminin vizyon tarihi ise ülkemiz için henüz netleşmiş değil ancak Eylül ayı içerisinde gösterşme girmesi bekleniyor.

The Children Act

Talihsiz bir şekilde genç yaşta kansere yakalanan Adam'ın, ailesinin dini inançları sebebiyle tedaviyi reddetmesi sonrası açılan bir davayı işleyen film, etik ve hukuk konularını oldukça başarılı bir şekilde işliyor. Film pek çok ülkede vizyona girdi ancak henüz ülkemi için bir vizyon tarihi alınmış değil. 

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/02/new-trailers-ant-man-and-the-wasp-oceans-8-peppermint/
23
9
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
9
2
2
1