Bu Hafta En Çok Tercih Edilen 10 Akıllı Telefon Modeli

41
29
20
11
10
GSMArena üzerinden, kullanıcı oylamalarına dayanarak haftanın en iyi 10 akıllı telefonu sıralandı. Yapılan listede aşağı düşen veya yukarı çıkan çok sayıda telefon göze çarpıyor.

Bu ay, akıllı telefon piyasasında oldukça hareketli bir hafta bizleri bekliyor. Zira bu hafta Xiaomi’nin Note 5 Pro’su geri döndü, ardından geçen hafta akıllı telefonlar arasında lider konumda duran Oppo Find X geldi. Yine de yapılan akıllı telefon sıralamasında Samsung ve Xiaomi telefonların listeyi domine ettiğini söyleyebiliriz.

Geçen hafta en iyi akıllı telefon listesinde kendisine üçüncü sıradan yer bulan Xiaomi Redmi 6 Pro, bu hafta yerini Samsung Galaxy J6’ya bırakarak dördüncülüğe geriledi. Listeye genel anlamda baktığımız zaman Samsung telefonlarının ağırlıklı olarak 5 ila 7 arasında bir sıralama aldığını görebiliyoruz.

Hindistan’da Redmi 5 Plus olarak bilinen Redmi Note 5’in standart versiyonu ise iki sıra düşerek Galaxy J7 Prime’a yakın bir yerde duruyor. Oppo’nun akıllı telefonu Oppo F7 ise listenin oldukça aşağılarında kendisine yer bulabilmiş. Listenin son sırasında okuyucuları şaşırtacak bir düşüşle Samsung’un Galaxy S8’i bulunuyor. Ancak en iyi 10 akıllı telefon listesinde 5 adet Samsung telefon olduğunu hatırlayınca bunun çok büyük bir sorun olduğunu söyleyemeyiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/top_10_trending_phones_of_week_27-news-32117.php
41
29
20
11
10
Emoji İle Tepki Ver
41
29
20
11
10