Bu Korku Evinden Başarıyla Çıkanlara 20 Bin Dolar Ödül Veriliyor

130
44
24
12
9
ABD'nin Tennessee eyaletinde bulunan bir korku evi, başarılı olanlara 20 bin dolar ödül vadediyor. Ancak evden başarıyla çıkmak bir yana, eve daha girmeden önce yapılan psikolojik baskı, ziyaretçilerin çoğunun vazgeçmesine neden oluyor.

Birkaç yıl önce hayatımıza, "Korku Evi" ismindeki yeni bir aktivite girdi. Bu aktivite, birkaç arkadaşınızla toplanarak korku ve gerilimle dolu bir eve girmenizi ve bu evden bulmacaları çözerek çıkmanızı kapsıyor. Türkiye'deki neredeyse her şehirde artık, en az bir korku evi var. Ancak bu korku evlerinden hiçbiri, ABD'nin Tennessee eyaletinde bulunan "Perili Ev" kadar korkutucu değil. "Hadi canım oradan!" derseniz şöyle bir açıklama daha yapalım: Bu evdeki görevleri tamamlayıp çıkabilirseniz 20 bin dolar kazanıyorsunuz.

Russ McKamey isimli bir kişiye ait olan bu korku evi, ABD'nin en popüler mekanlarından bir tanesi haline gelmiş durumda. Çünkü bu olayın sonunda 20 bin dolar gibi bir tutar var. Ayrıca bu korku evine girebilmek için McKamey'in köpekleri için beş paket mama almanız yetiyor. Yani giriş bir hayli ucuz. Ancak bu eve girebilmek bazı ön şartlar var. Bu ön şartları sağlamadan eve girmeniz mümkün değil.

Korku evi

Diğer tüm koşullara geçmeden önce şunu belirtmek gerekiyor; bu eve girebilmek için 21 yaşından büyük olmanız gerekiyor. McKamey, 21 yaşından küçüklerin bu eve kesinlikle giremeyeceklerini söylüyor. Ayrıca McKamey, ziyaretçilere 40 sayfadan oluşan bir feragatname imzalatıyor. Ayrıca bu eve girmeden önce bir de doktor kontrolünden geçmeniz gerekiyor ve sağlık sigortanızın da yapılmış olması gerekiyor. 

McKamey'in sunduğu tüm koşulları sağladığınızı ve eve girmeye karar verdiğinizi varsayalım. Şu an bile eve girmek için hazır değilsiniz. Çünkü bu korku evine girmeden önce iki saatlik bir video izlemeniz gerekiyor. İzleyeceğiniz bu video, önceki dönemlerde eve giren ve başarılı olamayan ziyaretçilerin, evde başına gelenleri anlatıyor. Ayrıca videoda sürekli olarak "Bunu yapmak istemiyorsun." ibaresi geçiyor. Bu sayede belirli bir psikolojik baskı altına alınıyorsunuz.

Russ McKamey

Eve daha girmeden önce psikolojik baskının altında ezilmediyseniz, son bir koşulu daha kabul ettikten sonra eve girmeye hazırsınız demektir. Ev sahibinin sunduğu son koşul, karşınıza çıkacak yaratıklara dokunamayacak olmanız. Şöyle ki; evin içerisinde girdikten sonra karşınıza bazı yaratıklar çıkıyor ve size dayanılmayacak işkenceler ediyor. Ancak size eziyet eden bu 'şeylere' dokunamıyorsunuz. 

Eve girdikten sonra karşınıza akıl almayacak şeyler çıkıyor. Bir anda kendinizi kanla dolu bir dolabın içerisinde bulabiliyorsunuz. Kimi zaman ise kollarınız bağlanıyor ve üzerinize kan dökülüyor. Ayrıca bazı durumlarda fazlasıyla gerçekçi görünen yılanlar etrafınızı sarıyor, hatta üzerinize doluşuyor. Ancak elbette kan ve yılan gibi evin içerisinde karşınıza çıkan her şey sahte.

Korku evi

Russ McKamey'in sahip olduğu bu korku evinden bugüne dek başarılı bir şekilde çıkan kimse olmamış. Ayrıca iddialara göre bu evden başarılı bir şekilde çıkmak isterseniz, hayatınızın 10 saatlik bir bölümünü bu evde geçirmeniz gerekiyormuş. İşte sağlık sigortanızın olması koşulu da bundan kaynaklı. McKamey, onca saat boyunca bu evde kalmanın hem fiziksel hem de ruhsal hasara neden olabileceğini düşünüyor.

Anlaşılan o ki Russ McKamey, neredeyse hiç kimsenin çıkamayacağı bir korku evi tasarlamış ve büyük ödülü kimseye vermek gibi bir niyeti de yok. Zaten bu evden başarıyla çıkacak bir kişinin bile olmadığı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/life/worlds-scariest-haunted-house-will-pay-you-15000-if-you-finish-it/
130
44
24
12
9
Emoji İle Tepki Ver
130
44
24
12
9