Bu Site, 10 Saniyede Kendi Web Sitenize Sahip Olmanızı Sağlıyor

26
6
4
3
3
2000'li yılların ortalarına dek bir web sitesi sahibi olmak için deveye hendek atlatmanız gerekiyordu. Şimdi bu iş o kadar kolaylaştı ki 10 saniyede bir web siteniz olabilir.

Eski bir Google çalışanı olan ve şu sıralar Dropbox'ın üst düzey yöneticiliğini yapan Nicholas Jitkoff tarafından dahiyane bir web sitesi hazırlandı. Öyle ki bu sitede kendinize özel bir sayfa edinmeniz 10 saniyenizi bile almıyor.

Itty Bitty adı verilen siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Çoğunlukla metin tabanlı işlerinizi yürütebileceğiniz bu sayfa oldukça kullanışlı olabilir. Twitter'ın 280 karakter sınırına takılmamak için buraya yazarak link alabilirsiniz. Partnerinizle küçük bir mektuplaşma alanı olarak kullanabilirsiniz. Veya sadece notlarınızı tutacağınız bir yer olarak da kullanılabilir.

Siteye girdikten sonra gireceğiniz metni yazıyorsunuz. Daha sonrasında tek yapmanız gereken sağ üstteki Menu butonuna tıklayarak, Copy Link demek. Daha sonrasında bu linki istediğiniz kişiyle paylaşmanız yeterli. Dilerseniz aynı menüden linki QR kodu olarak dahi alabiliyorsunuz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/7/5/17538474/itty-bitty-site-self-contained-websites-urls-open-web
26
6
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
26
6
4
3
3