Bu Telefon Piyasayı Sallar: Xiaomi Mi Mix 3 İlk Kez Görüntülendi

94
13
11
8
8
Xiaomi Mi Mix 3, tamamen çerçevesiz tasarımıyla ilk kez görüntülendi. Cihazın Vivo Nex gibi açılıp kapanan bir ön kameraya sahip olması bekleniyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Mi Mix serisi ile başlatmış olduğu ‘çerçevesiz ekranlı akıllı telefon’ trendi sayesinde tüm akıllı telefon endüstrisinin ekran/gövde oranını yükseltmek için birbiriyle yarışmasını sağlamıştı. Fakat şirketin Mi Mix serisindeki son akıllı telefon olan Mi Mix 2S, tasarım anlamında Xiaomi hayranlarını bir miktar hayal kırıklığına uğratmıştı.

Çevrimiçi ortama yeni düşen bir Mi Mix 3 görseli ise Xiaomi’nin Mi Mix 2S ile yarattığı hayal kırıklığını fazlasıyla telafi edeceğini gösteriyor. Eğer görselde yer alan cihaz gerçekten Mi Mix 3 ise Xiaomi, Vivo Nex ve Oppo Find X modelleri ile kafa kafaya yarışacak bir amiral gemisi üzerinde çalışıyor diyebiliriz.

Şu ana kadar tanıtılan Mi Mix modellerinde ekranın altında oldukça kalın bir çerçeve bulunuyordu ve ön kamera da bu çerçeveye konumlandırılıyordu. Fakat sızıntı görselinde yer alan cihazda hiçbir çerçeve bulunmuyor. Bu da Xiaomi’nin ön kamerayı Vivo Nex’te olduğu gibi açılıp kapanabilen bir modüle yerleştirebileceğini gösteriyor.

Henüz Mi Mix 3’ün tanıtımına oldukça uzun bir süre var. Bu nedenle cihaz hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Fakat tahminler cihazın ekrana gömülü parmak izi ya da 3D yüz tanıma kilidi özelliklerinden en az birine sahip olacağı yönünde. Daha fazla bilgi için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://wccftech.com/xiaomi-mi-mix-3-live-image-leak/
94
13
11
8
8
Emoji İle Tepki Ver
94
13
11
8
8