Bu Ücretsiz Uygulama İle Herkes Gerçek Bir Astronot Olabilir: Space Nation Navigator

20
2
1
1
0
Space Nation Navigator uygulaması, gelecekteki astronotlar için bir eğitim aracı özelliği taşıyor. Eğer astronot olmak isterseniz ücretsiz olarak yayınlanan uygulamayı indirip hemen denemeye başlayabilirsiniz.

Her çocuk, bir gün astronot olma hayalleri ile yaşar. Gezegenimizin ötesinde bilinmeyen yerleri keşfetme arzusu, aslına bakarsanız sadece çocukların hayali değildir. Özellikle bilim kurgu filmlerinde yaratılan uzay teması, daima çok heycan vericidir. Bu noktada uzay ile ilgili ciddi çalışmalar yapıldığını biliyoruz, belki de gelecek yıl SpaceX, Blue Origin ve Virgin Galactic ile uzaya turistik geziler yapabileceğiz. Fakat koltuklar şimdiden çok zenginler için ayrılmıştır ama belki de başka bir yol olabilir. Space Nation, cebinin ne kadar dolu olduğuna bakılmaksızın herkesin bir astronot olabileceğine söz veren bir şirkettir.

Şirket, astronot olabilmek için iOS ve Android platformlarında yayınlanmış Space Nation Navigator uygulaması ile çalışmalara başlamanız gerektiğini söylüyor. Uygulama mini oyunlar, küçük sınavlar ve çeşitli zorlukların yer aldığı bir çeşit ölçme ve değerlendirme görevi görüyor. Yanlış okumadınız, bu uygulama ile Space Nation sizler arasından en uygun astronotu bulacak. Kabaca üç ay boyunca, dünyanın dört bir yanından oyuncular, psikolojik ve sağlık aşamalarından geçerek uyumlulukları için değerlendirilecek.

Bunlardan en iyi 100 aday, bir kaç ay boyunca bir astronot eğitim programından geçirilecek ve bir sonraki yılın sonuna kadar alt yörüngesel uçuş yapmak için seçilecek. Uzun vadede amaç, uygulamada kendilerini geliştiren daha fazla insanı alt yörüngesel (bir gezegenin yörüngesinde tam turu tamamlamayan) uçuşlara almak. Daha sonra, belirli akademik disiplinlerde daha fazla uzmanlık eğitimi ve istenilen özelliklere sahip astronotları yaratma fikri yer alacaktır. Bu anlamda, uygulama başlangıç ​​eğitimi özelliği taşımaktadır.

Android ve iOS'ta ücretsiz olarak yayınlanan uygulamayı indirmek için tıklayınız:

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/02/space-nation-app/
20
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
1
0